Onur Akay'dan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ile ilgili şok açıklama!

Ünlülerle ilgili hastalık ve ölüm haberlerini duyurmasıyla “Felaket Tellalı” olarak ünlenen Onur Akay, bu kez bir yasak aşk iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 30.11.2021 12:32:00 0
Onur Akay

Ünlülerle ilgili hastalık ve ölüm haberlerini duyurmasıyla “Felaket Tellalı” olarak ünlenen Onur Akay, bu kez bir yasak aşk iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunduğu TV8’in magazin programı 2. Sayfa’ya canlı telefon bağlantısı yapan ünlü sanatçı ve yazar Onur Akay, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin boşanma aşamasına geldiğini canlı yayında ifşa eden Akay, “Kadir Doğulu yakın çevresine ilk zamanlar karısını sevdiğini ama Serra Arıtürk’e de bir ilgisi olduğunu söylüyormuş. Neslihan’ın kıskançlığı, Serra Arıtürk’ün Kadir Doğulu için, “Artık neredeyse metabolizmalarımız bile aynı çalışıyor” demesi ile başlamış. Neslihan Atagül’e yakın kaynaklar ise, Neslihan’ın Serra Arıtürk’ün adını duyduğu anda agrasifleştiğini söylüyor.” ifadelerini kullandı.

SERRA VE KADİR 2 HAFTA ORTADAN KAYBOLMUŞ!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun barıştığını da sözlerine ekleyen Onur Akay, “Dubai’deki ödül töreni öncesi araya girenler olmuş ve barışmışlar. Aslında ödül törenindeki konuşmasının metninde Kadir’den bahsetmiyormuş ve son anda metne Kadir Doğulu’yu almış.” açıklamasını yaptı. Bunun üzerine programın sunucusu Gülşen Yüksel’e ulaşan bir basın danışmanı da Onur Akay’ın anlattıklarını doğruladı ve teşekkür metnine Kadir Doğulu’nun adının son anda eklendiğini söyledi.

Onur Akay canlı yayında, Neslihan Atagül'ün evliliğini sonuna kadar kurtarmaya çalıştığını da ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00