OP.DR.ORHAN ALAN CHP İSTANBUL 1.BÖLGE ADAY ADAYI OLDU

Başarılı Ameliyatları ile sağlık sektörünün tanınan isimlerinden olan Kulak Burun Boğaz (KBB) ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Alan, CHP?den 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı?nı açıklayarak, Genel Merkezde başvurusunu gerçekleştirdi

8.03.2015 09:17:45 0
OP.DR.ORHAN ALAN CHP İSTANBUL 1.BÖLGE ADAY ADAYI OLDU

Başarılı Ameliyatları ile sağlık sektörünün tanınan isimlerinden olan Kulak Burun Boğaz (KBB) ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Alan, CHP’den 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı’nı açıklayarak, Genel Merkezde başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Ülkemizde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) de taze kana ihtiyaç duyulan bu kritik dönemde, CHP’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Op. Dr. Orhan Alan; Atatürk İlke ve İnkılaplarının ışığında yönetilen, demokratik ve modern bir Türkiye, barış içinde yaşayan huzurlu bir toplum ve umutlu bir gelecek için bu yola çıktığını ifade etti.

 

Orhan Alan; tüm insanları her daim kucaklayan bir kişiliğe sahip olduğunu, çevre ve insan haklarına duyarlı biri olduğunu belirterek; ülkemizde giderek güçlenen diktaya dur diyebilmek; temiz ve sadece halkın menfaati doğrultusunda siyaset yapmak; yasaksız demokratik bir Türkiye oluşturmak; her geçen gün artmakta olan yoksullukla ve yolsuzlukla mücadele etmek; gençlerin öldürülmediği, kadınların katledilmediği, halkın toplumsal bir barış ortamında, etnik-dini-siyasi-kültürel herhangi bir ayrıma maruz kalmaksızın hep birlikte ve kardeşçe yaşadığı bir ülke olmak; ilkeli, dürüst, menfaatleri uğruna kendinden ödün vermeyen bir vatandaş olarak, halkın her kesiminden insanlarla iletişim kurup ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve CHP’de nitelikli siyasetin bir parçası olmak için ancak hepsinden de öte tüm bunları gerçekleştirmenin; çocuklara, gençlere ve özellikle henüz doğmamış gelecek kuşaklara bir borç olduğunu düşündüğü ve bunları yapmak zorunda olduğuna inandığı için aday olduğunu belirterek, kendisiyle aynı istekleri taşıyan halkın temsilcisi olabilmek adına özellikle gerçek vatanseverlerin ve partililerin desteklerine talip olduğunu ifade etti. Tüm çabaların çağdaş ve bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti’ne kavuşmak için olduğunun altın çizdi.

Op. Dr. Orhan ALAN Kimdir?

1965 yılında İstanbul’da doğan Op. Dr. Orhan ALAN evli ve 2 çocuk babasıdır. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Kürsüsünde ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniğinde 1 yıldan uzun bir süre Asistan Doktor olarak çalıştı. Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kliniğinde Asistan Doktorluğa başladı ve aynı klinikte uzmanlığa hak kazanarak Kulak Burun Boğaz (KBB) ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı oldu. Bu sırada burun ve solunum fizyolojisi üzerinde araştırmalar ve tez çalışması yaptı. O yıllardan beri burun estetik ameliyatlarına ayrıca ilgi gösterdi. Uzmanlık döneminde normalin çok üzerinde burun estetiği ve KBB ameliyatı gerçekleştirdi.Yabancı ve yerli çok sayıda kurs, kongre ve seminer katılımı bulunmakta. Ayrıca geçmişte CHP Ümraniye Teşkilatı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olup, aynı dönemde Yönetim Kurulu Yöneticiliği görevini başarılı bir şekilde yürütmüştür. Fransızca, İngilizce ve Almanca dillerini iyi ve orta düzeylerde bilmektedir.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


31.6° / 15.7°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21