ORHAN MİROĞLU BEYİN KANAMASI GEÇİREN BABASI İSMAİL MİROĞLU İÇİN DUA İSTEDİ

Ak Parti MKYK Üyesi, 25 ve 26.Dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu`nun Babası emekli Öğretmen İsmail Miroğlu(İsmail Beg)Mardin Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı.Beyin Kanaması geçiren İsmail Miroğlu için ,Orhan Miroğlu duygu dolu satırlarla s

Mardin 20.07.2019 08:18:45 0
ORHAN MİROĞLU  BEYİN KANAMASI GEÇİREN BABASI İSMAİL MİROĞLU İÇİN DUA İSTEDİ

Ak Parti MKYK Üyesi , 25 ve 26.Dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun Babası emekli Öğretmen İsmail Miroğlu(İsmail Beg)Mardin Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı.Beyin Kanaması geçiren    İsmail Miroğlu için ,Orhan Miroğlu duygu dolu satırlarla sevenleri ve takipçilerinden Dua istedi.

 

95 yaşında olan ve  sağlık sorunları nedeniyle Midyat Devlet Hastanesinde    tedavi gördüğü sırada aniden rahatsızlanarak beyin kanaması geçiren  İsmail Miroğlu, burada yapılan müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesi Nüroloji Bölümü Yoğun Bakım Ünitesine tedavi altına alındı.

 

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

 

ORHAN MİROĞLU'NUN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTIĞI DUYGU DOLU SATIRLAR;

 

''Oldukça eski bir telefon ekranı ve fonda bir fotoğraf...Beni ve annemi 1984 yılında Diyarbakır cezaevinde, bir açık görüş gününde gösteriyor. Telefon babamın kullandığı bir telefon. Doksan beş yıla varan ömründe biriktirdiği hatıra fotoğrafları içinden bir seçim yapmış ve onun yüreğini en çok acıtan bir fotoğrafı, bir cezaevi hatırasını koymuş ekrana. ‘Kürtler ne istiyor?’, hele de, ‘...daha ne istiyor kardeşim?’ diyenler geliyor aklıma.

 

Şüphesiz Kürtler en çok da, 95 yaşında bir insanın bile hala unutamadığı o büyük acıların dinmesini ve paylaşılmasını istiyor. Babamın telefonu üç gündür sustu. Çünkü sahibi beyin kanaması geçirdi ve şimdi yoğun bakımda. İkinci fotoğrafta torunu Hiwa Miroğlu’yla görülüyor babam. Telefonu şarja tak dedim Hiwa’ya ve  arayan dostlarına dedenden  haber ver dedim. Dile kolay 95 yılı geride bırakmak. Dolu dolu yaşamak. Bu ülkenin tarihinin hem mağduru hem şahidi olmak. Babam İsmail Miroğlu, bazılarının amcası, bazılarının dedesi ve bilhassa , Mıhallemili kardeşlerinin hitabıyla söyleyecek olursak, İsmail Beg’in yüreği şimdilik sustu. Bize geri dönmesi için Allah’a dua ediyoruz.

 

Yaşanmış koskoca 95 yıla rağmen erken buluyoruz bu ayrılığı. Çünkü onu dinlerken ve sohbet ederken, bu ömür, bu hayat daha da sürmeli diye geçerdi içimizden. Dualarımızı kabul et Allah’ım ve ona çok ihtiyaç duyduğumuz şu zor günlerimizde,  onu bizden ayırma! Amin..''.Diyerek İsmail Miroğlunu sevenlerden dua istedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00