ORHAN MİROĞLU MİDYAT ŞEHİDİNİ UNUTMADI!

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu Mardin?in Midyat İlçesinde PKK?lı teröristler tarafından emniyet müdürlüğüne 08.06.2016` tarihinde yapılan hain saldırı sonucu şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış`ı mezarı başında andı.

8.06.2017 18:44:05 0
ORHAN MİROĞLU MİDYAT ŞEHİDİNİ   UNUTMADI!

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu Mardin’in Midyat İlçesinde PKK’lı teröristler tarafından emniyet müdürlüğüne 08.06.2016' tarihinde yapılan hain saldırı sonucu   şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış'ı  mezarı başında andı.

 

Mardin'in Midyat ilçesinde,  08.06.2016' tarihinde emniyet müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın cenazesi doğduğu köyde toprağa verilmişti.Kastamnı ili Araç ilçesine bağlı sarpın köyü sırıcılar mezarlğında defedilmişti.

 

Ak Parti Mardin Milletvekil Orhan Miroğlu ve Ak Parti Midyat ilçe Başkanı Av.Melih Güneştan şehit oluşunun  birinci yıldönümünde  Midyat İlçesinde PKK’lı teröristler tarafından emniyet müdürlüğüne 08.06.2016' tarihinde yapılan hain saldırı sonucu   şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın  Kastamonu iline bağlı Araç ili sarpın köyü sırıcılar mezarlğına giderek burada Şehit Polis Memuru için dua ettiler.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu;''Bugün Midyat'ın kahraman kadını Şerife Özden Kalmış'ın ölüm yıldönümü. Bundan tam bir yıl önce 08.06.2016'da Midyat'a yapılan hain saldırıda kaybettik onu. Bir seçim geçirdik beraber, dağ tepe köyler gezdik... Kabrinde ziyaret ettik onu bugün, dualarımızı gönderdik. Eminim bizi gördü, hti ve mutlu oldu. 
Tıpkı Kastamonu'nun Kurtuluş Savaşı kahramanı Şerife Bacı gibi, artık o da Kastamonu'nun ve bizim ikinci Şerife bacımız. Midyat saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız. Ruhları şad olsun...''Dedi.

 

Annesi bir süre önce kanserden vefat eden polis Şerife Özden Kalmış'ın, ağabeyi İsmail Sütçü, kardeşinin bir yıl önce kendisi gibi polis olan Hüseyin Kalmış ile evlendiğini ve aynı yerde görev yaptıklarını anlattı. Sütçü, “Her gün bir ocak sönüyor. Artık bıktık. Uzun süredir sadece telefonla görüşebiliyorduk. Midyat'a gidip gelemiyorduk. 2 yıldır oradaydı. Bundan önce Sayın Abdullah Gül'ün koruma ekibinde görev yapıyordu. Daha sonra şark görevi olarak Midyat'a gönderildi. Eşi de orada polis. İkisi de aynı yerde görev yapıyor. Henüz çocukları yoktu. Yeni evlenmişlerdi''dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-KASTAMONU

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00