ORHAN MİROĞLU`NDAN VEFAT EDEN OĞLU ZERDEŞT MİROĞLU`NA DUYGU DOLU SATIRLAR

Ak Parti 6.olapğan kongresinde MKYK`ye seçilmesinin ardından Mardin`e giden Ak Part 25.ve 26.dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,geçtiğimiz aylarda Ankara`da tedavi görmekte olduğu hastanede vefat eden ve Ustam dediği oğlu Zerdeşt Miroğlu`na duygu dol

22.08.2018 14:00:49 0
ORHAN MİROĞLU`NDAN VEFAT EDEN OĞLU ZERDEŞT MİROĞLU`NA DUYGU DOLU SATIRLAR

Ak Parti 6.olapğan kongresinde MKYK'ye seçilmesinin ardından Mardin'e giden Ak Part 25.ve 26.dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,geçtiğimiz aylarda Ankara'da tedavi görmekte olduğu hastanede vefat eden ve Ustam dediği oğlu Zerdeşt Miroğlu'na duygu dolu satırlarla seslendi.

 

Orhan Miroğlu'nun Sosyal Medya hesabında yer alan satırlar şöyle;

 

''Sevgili Zerdeşt , bayramın kutlu olsun oğlum!

 


Canım benim, milletvekili olarak iki dönem Sevgili Mardin halkını temsil ettiğim zamanlarda senin ne kadar sevindiğini hiç unutmayacağız. Partimizin Afyon'daki istişare toplantısında Başkan Erdoğan'la karşılaşmış ve sen ona sevgi dolu bakışlar yöneltmiştin. O fotoğrafın bugünü aydınlatıyor: 


Baban şimdi Başkan Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin bu zor sürecinin siyasetini yapacak. Oysa ben 24 Haziran seçimlerinden hemen sonra yüreğime biraz huzur vaat ederek, Ankara'da kitapçıları dolaşmış ve içimi müthiş bir okuma hırsıyla dolduran çok sayıda kitap almıştım: Avrupa'nın Katli, Seni Seviyorum Baba; Sevgiyi, duyarlılığı, dürüstlüğü, samimiyeti Kızılderiliği mantığıyla işleyen muhteşem bir eser olan Küçük Ağacın Eğitimi, yıllar önce okuduğum Dostoyevski'nin Yeraltından Notlar, Mahcubiyet ve Haysiyet, bu yıl Saraybosna'da kıymetli bir ödül alanNuri Bilge Ceylan'ım Sinemasını anlatan bir kitap, Davanın Reddine ve başka kitapları almış, eve kapanmanın ve okumanın hazırlığını yapıyordum. Başkan Erdoğan göreve çağırdı, bütün planlar altüst oldu. 


Türkiye'yi savunacağız oğlum, bu ülkenin geleceğine kastedenlere Reisle beraber, halkla beraber one minute diyeceğiz. 


Bütün gün aklımdan çıkmadı, yaşasaydın kimbilir ne kadar çok sevinecek, ve tekerlekli sandalyeye mahkum hayatını umursamadan, Mardin, Trabzon, Diyarbakır, Hakkari , Edirne, İzmir, Adana, Mersin, Konya, say sayabildiğin kadar, bütün Türkiye'yi beraber dolaşmak için ne kadar büyük, ne kadar hayranlık verici bir heyecan duyacaktın!


Gözün arkada kalmasın oğlum, baban seni ve ona inanan bu halkı hiç yanıltmayacak, ömrünün kalan bir kaç yılı bu ülkeye ve senin hatırana feda olsun oğlum, Gelinkaya'daki mezarlığında rahat ve huzurlu uyu, canım meleğim.''

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN.


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00