ORHAN MİROĞLU`NDAN YENİ YIL MESAJI

25. ve 26.Dönem AK Parti Mardin Milletvekili ,AK Parti MKYK Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu yayınladığı yeni yıl mesajında yeni yılın dünyanın dört bir yanında yaşayan Mardinlilere ve Türkiye?ye umut, refah ve bereket getirmesini

Mardin 31.12.2019 16:04:07 0
ORHAN MİROĞLU`NDAN YENİ YIL MESAJI

25. ve 26.Dönem AK Parti Mardin Milletvekili ,AK Parti MKYK Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu yayınladığı yeni yıl mesajında yeni yılın dünyanın dört bir yanında yaşayan Mardinlilere ve Türkiye’ye umut, refah ve bereket getirmesini diledi.

 

Orhan Miroğlu Mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

''Değerli Mardin halkına iyi ve umut dolu bir sene diliyorum.

.
Çok kıymetli hemşehrilerim,


Daha adil ve onurlu bir yaşam için beraber mücadele yürüttüğümüz dostlarım, arkadaşlarım,


Mardin’i her geçen yıl kültür ve  turizm alanında daha  görünür hale getirmek için mücadele veren sivil toplum örgütlerimiz, vakıflarımız,


Ülkemizin  içinden geçtiği bu zor süreçte, bekamızın devamı için görev yapan mülki ve askeri görevlilerimiz,teröre karşı engin bir yurtseverlik ve fedakarlıkla hayatı bahasına mücadele veren asker, polis ve korucularımız, yerel ve ulusal basından gazetecilerimiz, kanaat önderlerimiz, aydınlarımız, gençlerimiz, gençlerimize istihdam yaratmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan işadamlarımız, yeni yılınızı en içten duygularla kutluyorum.


Ülkemizin  zor  süreçlerden geçtiği bu dönemde, ulusal birlik ve ulusal aidiyet bağlarımızın, adalet, özgürlük ve demokrasi temelinde daha da güçlenmesini temenni ediyorum. 


Ortak değerlerimizin güçlenmesi, anlamsız siyasal bölünmelerin yerini empatiye, karşılıklı hoşgörü ve helalleşmeye dayalı bir anlayışa bırakması, 2020 yılında da  yegane dileğimizdir.


Klişe gibi olacak belki, ama başka bir Türkiye ve başka bir vatan olmadığının bilincindeyiz.


Alt kimliklerimizi-Kürt, Türk, Arap, Süryani, Ezidi- koruyacağız. Bu kimliklerin,  tarihi zenginliğimizin ve bu topraklarda vücut bulan medeniyetlerimizin kıymetli bir sonucu ve değeri olduğunu kabul etmeye devam edeceğiz. Ama hepimizi yüzyıllar boyunca bir arada tutacak olan kimliğin Türkiyelilik olduğunu, vatan bilincini kaybetmenin en büyük felaket ve kayıp olduğunu hiç unutmayacağız.
Kıymetli hemşehrilerim; Bağdat’ta işgale ve adaletsizliğe karşı mücadelede hayatını feda eden Iraklı gençlerin her birinin alnında, “Vatanımızı İstiyoruz” sloganı yazılıdır.


Gerçek şu ki, Suriyeliler, Libyalılar ve Iraklılar, bugün vatanlarını yeniden kazanmanın mücadelesini veriyor.

 

Allah kimseye vatanını kaybettirmesin.
Çok iyi biliyoruz ki, geçen yüzyılda,mezheplere, etnik kimliklere göre halklara birer devlet bağışlayanlar, bu devletlerin başına kendi emirlerinde birer diktatör dikenler, bugün bu devletlerin herkesin vatanı haline gelmemesi için akıl almaz bir şiddet ve terör uyguluyorlar.
Türkiye’nin Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüttüğü uluslararası mücadeleye,Türkiye’nin sınır ötesindeki varlığına bu açıdan bakmak gerekir.


Allah ülkemizi muvaffak etsin.


Yeni yıl, bütün dünya halkları, her inançtan ve dinden insanlar için daha yaşanılır, kimsenin onurunun kırılmadığı, şiddet görmediği bir yıl olsun.


Daha özgür ve daha adil, uluslararası alanda barış misyonunu yerine getirebilen bir ülkenin vatandaşları olmak 2020 yılı için de yegane dileğimizdir.


Bu dilekle, herkesin yeni yılı kutlu olsun diyor, yeni yılın dünyanın dört bir yanında yaşayan Mardinlilere ve Türkiye’ye umut, refah ve bereket getirmesini diliyorum.''

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00