Orhan Tuncer Milletvekili Aday Adayı Olacak Mı?

Ankara`nın Haymana İlçesinden Orhan TUNCER`İN İktidar Partisi AK Parti`den Milletvekilliği Aday Adaylığı, Haymana gündeminin ayrı bir gündemini oluşturmaya devam ediyor.

11.01.2015 21:14:11 0
Orhan Tuncer Milletvekili Aday Adayı Olacak Mı?

Ankara`nın Haymana İlçesinden Orhan TUNCER`İN İktidar Partisi AK Parti`den Milletvekilliği Aday Adaylığı, Haymana gündeminin ayrı bir gündemini oluşturmaya devam ediyor. 

2015 yılında 25. Dönem Milletvekili seçimleri yapılacaktır. Söz konusu milletvekili seçimlerinde yerel adaylarımızın şimdiden çalışmalara başladıkları haberleri yerel,ulusal,sosyal medya ya ulaşmaktadır. 24. Dönem Ak Parti’den Ankara 1. Bölge Milletvekili aday adayı olan Ankara Haymana ilçesinden Orhan TUNCER’ in, 2015 yılında 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde de Milletvekili aday adayı olacağı duyumlarını gelmektedir.

ANKETLERDE ÖNDE

Haymanalı Orhan TUNCER, Cemil ÇİÇEK, Ali BABACAN ve Yalçın  AKDOĞAN gibi önemli isimleri geri de bırakarak, anketler de önde gözüktüğü de göze çarpan ayrı bir konu,  anketler de önde olan hemşehrimizin Aday Adaylığı ne zaman netleşecek, bu sorunun cevabı da önümüzde ki günler de açıklanması bekleniyor.

NET YANITI 10 ŞUBAT VERECEK 

Aldığımız duyumlara  göre 2015 seçim takvimine göre, memurların istifalarını vereceği tarih 10 Şubat 2015 bu tarih de Orhan TUNCER, AK Parti`den Aday  Adayı olmak için Sağlık Bakanlığında ki görevinden istifa edeceği de gelen duyumlar arasında yer almaktadır. 

HAYMANA VE POLATLI`DAKİ HAYMANALILAR`DAN TAM DESTEK 

Orhan TUNCER için Haymanalılar tam destek için seferber oldu. Hemen hemen her yer de konuşulan Orhan TUNCER`İN meclise girmesi için de bazı dernekler ortak görüşler aldığı öğrenildi. 

ORHAN TUNCER KİMDİR? 

1965 yılında Haymana Kızılkoyunlu Köyünde doğdu. İlk Okulu köyünde, Ortaokul ve Lise öğrenimi Haymana lisesinde tamamladı. Daha sonra Ankara Keçiören Çevre Sağlık Meslek lisesinde fark dersleri vererek, Haymana Lisesinin yanında, Sağlık Meslek Lisesini de bitirdi. Tuncer sırasıyla; -  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü-  Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü, Tıbbi İstatistik ve Bilgisayar Bölümü-  İnönü Üniversitesi Malatya Sağlık Yüksek Okulu, Sağlık Eğitimi Lisans Tamamlama-  Türk Hava Kurumu Üniversitesi Yüksek Lisans, İşletme Bölümünü (Yönetim Organizasyon)tamamlamış olup,-Ankara Üniversitesi,Jeoloji Mühendisliği bölümünde ve -Rostov-Rusya, Institute of Management, Business and Law Üniversitesi, Sağlık Yönetimi alanında Doktora öğrenimi devam etmektedir.Orhan TUNCER, Sağlık Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarda 26 yıldır görev yapmaktadır.

Temennimiz; Ankaralı hemşherilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, tek bir aday adayı üzerinde durmaları, böylece  Ankara`lı  olarak daha güçlü bir şekilde aday olma şansımızın artacağı görüşündeyiz. 

KİM KAZANIR?

Seçimi kim kazanır derseniz, hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz,diye TUNCER yapılan anketlerde de açık arayla fark göstermekte..


Rüzgar Kabasakal / Haymana



 
 

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40