ORTAKÖYLÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNE MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ TANITILDI

Mardin Artuklu Üniversitesi , önümüzdeki hafta Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek lise öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor.

Mardin 12.06.2023 13:32:00 0
ORTAKÖYLÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNE MARDİN ARTUKLU  ÜNİVERSİTESİ TANITILDI

Mardin Artuklu Üniversitesi , önümüzdeki hafta Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek lise öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor.

 

Üniversite sınavı öncesi hem üniversite alanlarını ve bölümlerini tanımak hem de öğrencilerin yıl boyunca süren çalışma yorgunluğunu atıp motivasyonlarını arttırmak için Ortaköy Abdurrahman Boy Çok Programlı Lisesi öğrencileri, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz YKS Öncesi Liseli Öğrencileri Ağırlıyor  

Ortaköylü lise öğrencileri, Üniversitemizin Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Bağış ve Sağlık Kültür ve Spor Şube Müdürü Mehmet Fidan rehberliğinde üniversitemizi gezdiler.

Öğrenciler üniversitenin sosyal alanlarını, spor alanlarını, ders ortamlarını, kültür merkezini, kütüphaneyi, sosyal tesislerini dolaştılar. Öğrenciler ayrıca kampüste yeşil alanında da vakit geçirip bol bol hatıra fotoğrafı çektiler.

Ortaköy Abdurrahman Boy Çok Programlı Lisesi yönetici ve öğretmenleri geziden duydukları memnuniyeti dile getirip hızlı bir şekilde değişen, dönüşen gelişen Mardin Artuklu Üniversitesine, göstermiş oldukları ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Üniversite Sınavında Öğrencilerin Tercihi MAÜ olacak

Öğrenciler de üniversiteyi çok beğendiklerini söyleyip sınavdan sonra Mardin Artuklu Üniversitesinin ilgi duydukları bölümlerini tercih edip beğendikleri bu ortamda okumak istediklerini ifade ettiler.

Üniversite sınavı arifesinde Ortaköy'den pırıl pırıl liseli gençlerimizi ve öğretmenlerini Mardin Artuklu Üniversitelerinde ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Bağış ve Sağlık Kültür ve Spor Şube Müdürü Mehmet Fidan, Üniversiteli olma yolunda üniversitemizi ziyaret eden Ortaköy Abdurrahman Boy Çok Programlı Lisesinin genç öğrencilerini seneye MAÜ'lü olarak beklediklerini sözlerine eklediler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19