OSMANLI OCAKLARI ARTUKLU İLÇE BAŞKANI GÖKBALIK`TAN TEZCAN`A SERT TEPKİ

Osmanlı Ocakları Artuklu Başkan vekili Mehmet Gökbalık Tekirdağ`da yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan`a hakaretler savuran CHP`li Bülent Tezcan`ın yaptığı açıklamalara sert tepki göstererek,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a yapılan hakaret Milleti

Mardin 31.10.2017 10:30:33 0
OSMANLI OCAKLARI ARTUKLU İLÇE BAŞKANI GÖKBALIK`TAN TEZCAN`A SERT TEPKİ

Osmanlı Ocakları Artuklu Başkan vekili Mehmet Gökbalık Tekirdağ'da yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler savuran CHP'li Bülent Tezcan'ın yaptığı açıklamalara sert tepki göstererek,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan hakaret Milletimize yapılmıştır''Dedi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Dün  Tekirdağ'da geçen hafta skandal açıklamalar yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a destek olmak için açıklamalarda bulunmuş ve  Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler savuran Tezcan'a kısa sürede tepki yağmaya başlamıştı.

 

Halkın yüzde 52 oyu ile seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler savuran Tezcan'ın açıklamalarına  kısa sürede Türkiye genelinde tepkiler gelmeye ve gündeminde ilk sırada yer almaya başladı.

 

Mardin'in merkez ilçesi Artuklu İlçesi Osmanlı Ocakları ilçe Başkan Vekili Mehmet Gökbalık bugün yaptığı yazılı açıklama ile Halkın yüzde 52 oyu ile seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler savuran Tezcan'ın  açıklamalarına  sert tepki göstererek Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan hakaret Milletimize yapılmıştır''Dedi.

 

Osmanlı Ocakları Artuklu İlçe Başkan Vekili Mehmet Gökbalık  yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Erdoğan'a yapılan hakareti tüm Milletimiz gibi bende üzerime alıyorum.

 

Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret edenlerin bilmesi gereken bir durum var ki, bu halkı kin ve nefrete isyana teşvik etmektir ve bunun bir ağır bedeli olmalıdır.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin makamında konumlanan, milletimizin adamlarına karşı kamu alanında bizler tepki gösterirken, yargı önünde ise hukuk adamları gereken hak ettikleri cezaları vereceklerinden kuşkumuz yoktur.

 

"Erdoğan Bu milletin tamamının namusudur" Namusumuza laf eden iç ve dış hainlere hep beraber bir olup cevap vermeliyiz..” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88