OSMANLI OCAKLARI ARTUKLU İLÇE BAŞKANI MEMET GÖKBALIK`TAN ``18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ``MESAJI

Osmanlı ocakları Mardin Artuklu ilce baskanı Memet Gökbalık 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mardin 18.03.2018 18:09:38 0
OSMANLI OCAKLARI ARTUKLU İLÇE BAŞKANI MEMET GÖKBALIK`TAN ``18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ``MESAJI

Osmanlı ocakları Mardin Artuklu ilce baskanı Memet Gökbalık 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan GÖKBALIK ,  mesajında; “Çanakkale Savaşı tarihin kaydettiği en büyük savaşlardan biridir. Tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır. Kısacası; vatanı uğruna canını vermekten çekinmeyen bir milletin destanı ve kahramanlık öyküsüdür. Ve bu uğurda can veren şehitlerimiz birer onur abidemizdir.

 

Bugün bizlere düşen ise, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı duygularla, düşüncelere sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere güvenli bir şekilde devretmektir.

 

Terör örgütlerine ve arkalarındaki odaklara karşı  Devletimiz tarafından yürütülen  beka mücadelesinde, devlet olarak en büyük güç kaynağı bir asır öncesinde olduğu gibi yine milletimizin imanı, inancı, vatan ve bağımsızlık sevdasıdır.Milletimizin 15 Temmuz gecesi FETÖ ihanet çetesine karşı sergilediği kahramanlıklar, ve TSK'nın  Afrin harekatı sürecinde 7’den 70’e milletimizin tüm fertlerinin seferber olması, Çanakkale ruhunun bu topraklarda ne kadar diri, ne kadar canlı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türkiye, bundan 103 sene önce birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yedi düvele Çanakkale’yi nasıl dar etmişse, bugün de terör örgütleri üzerinden uygulanmak istenen senaryoları bozacak güce ve kudrete sahiptir. Zeytin Dalı Harekatında çok kısa zamanda elde edilen başarı, hem ülkemizin gücünü, hem de istiklal ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığını dost-düşman herkese ispat etmiştir. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103.yıl dönümü nedeniyle, vatan topraklarını canları pahasına savunarak bu büyük zaferin gururunu milletimize yaşatan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30