OSMANLI OCAKLARI ARTUKLU İLÇE BAŞKANI MEMET GÖKBALIK,TAN ``MEVLİT KANDİLİ``MESAJI

Osmanlı Ocakları Artuklu ilçe Başkanı Memet Gökbalık,Mevlid Kandili dolasıyla bir mesaj yayımladı.

29.11.2017 12:54:00 0
OSMANLI OCAKLARI ARTUKLU İLÇE BAŞKANI MEMET GÖKBALIK,TAN  ``MEVLİT KANDİLİ``MESAJI

Osmanlı Ocakları Artuklu ilçe Başkanı Memet Gökbalık,Mevlid Kandili dolasıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Gökbalık mesajında;

 

“Mevlid Kandili; peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır” dedi.

          29 Kasım gecesinin, âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrif edişinin 1446. yıldönümü olduğunu belirten Başkan Gökbalık: “Bu vesileyle bütün İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tıpkı Peygamber Efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini ve geleceğimizi aydınlatmasını diliyorum” dedi.

 

Başkan Gökbalık  mesajında şunları kaydetti:

 

            “Barış dini İslam’ı müjdeleyen sevgili Peygamberimiz; insanların en hayırlısıydı, herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin’di, Allah’ın insanlar arasından seçtiği doğruluk timsaliydi, güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. Onun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır. Bu bakımdan Mevlid Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır. Bu düşüncelerle, bir kez daha tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30