OSMANLI OCAKLARINDA ŞOK İSTİFA

Yaklaşık 1 yıldır Osmanlı Ocakları Gençlik Koları Genel Başkanlığı görevini yürüten Levent Çiçek görevinden istifa etti.

27.10.2015 12:37:02 0
OSMANLI OCAKLARINDA ŞOK İSTİFA
 
Yaklaşık 1 yıldır Osmanlı Ocakları Gençlik Koları Genel Başkanlığı görevini yürüten Levent Çiçek görevinden istifa etti.
 
 
Levent Çiçek yaptığı basın açıklamasında Osmanlı Ocaklarının paralel yapı denilen örgüt ile işbirliği yapmasından dolayı, Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.
 
Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Levent Çiçek, çarpıcı açıklamalarda bulunarak, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdülkadir Canpolat’ın devletin içine tamamen sızmayı başaran paralelci ve hainler gibi, köstebek misali toprağın altından görünmeden Osmanlı Ocakları kılıfıyla bizzat bu bölücülere, hainlere ve paralelcilere destek verdiğini ve bunu öğrenir öğrenmezde istifalarını sunduklarını belirterek şunları söyledi “Biz Osmanlı Ocakları kurulurken, misyonumuzda ve vizyonumuzda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler ve ona duyduğumuz asil sevgiye istinaden bu oluşumun içinde yer aldık, onu var ettik ve destek verdik. Fakat gelinen noktada gördüğümüz kadarıyla, Osmanlı Ocakları gerek seçim atmosferi ve gerekse bu adın getirisinin açtığı kapılarla paralelciler, ülkeyi bölmek isteyen hainler, bu ülkenin 13 yıldır önünü açan, uluslararası arenada ülkemizi kimseye boyun eğdirmeyen, vatandaşlarının hiçbir problem yaşamadığı bir ülke haline getiren Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin anlayışından uzaklaşmış, hatta en başından bu yana da bu haince yapılanmanın içinde yer almıştır. Biz bu hainliği gördükten hemen sonra gerekli tavrı koşmuş ve şahsım olarak ben Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan istifa ettim. İstifamın hemen ardından teşkilatlarımızdaki onbinlerce gönüllü neferimizde istifalarını sunarak teker teker bağlı bulundukları il ve ilçelerde Osmanlı Ocakları ile uzaktan yakından ilişkilerinin olmadığını kamuoyuna beyan etmişlerdir”
 
"KADİR CANPOLAT PARALEL YAPININ BİR KUKLASIDIR"
 
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'ın paralel yapıyla işbirliği olduğunu belirten Çiçek, "Bizim davamız kardeşlik davası, bizim davamız beraberlik davası, bizim davamız İslam davası gelin görün ki bugün birileri ortaya çıkmış, bize davadan bahsediyor. Bugün paralel yapı denilen örgütün önemli isimleri ile işbirliği içerisinde kimin olduğu ortadadır. Bunlar üst akıl ne diyorsa, onu yaparlar. Yani bunlar birer kukladır. Siz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında gibi gözükün de, biz size emir verene kadar bir şey yapmayın. Bu oluşum Recep Tayyip Erdoğan'ı bitirme oluşumudur. Biz bunun farkına vardığımız gibi davan davamızdır dediğimiz. Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve ülkemize ihanet edemeyeceğimiz için istifamızı verdik" dedi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:RÜZGAR KABASAKAL

36.4° / 23.2°
  • BIST 100

    10584,97%-0,59
  • DOLAR

    32,69% -0,15
  • EURO

    35,21% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2444,10% -0,24
  • Ç. ALTIN

    3951,61% 0,00