ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASİ GENEL BAŞKANI İNANÇ`TAN CHP MİLLETVEKİLİ BEAKAROĞLU^NA BÜYÜK TEPKİ

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç, Güvenlik güçlerinin canlı bomba olma şüphesi olan teröristleri gözaltına aldığı anın fotoğraflarını paylaşan CHP`li Mehmet Bekaroğlu, yaşananları "rezalet" şeklinde yorumlamasına ilişkin yazılı açıklama ya

6.10.2017 15:29:47 0
ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASİ GENEL BAŞKANI İNANÇ`TAN  CHP MİLLETVEKİLİ BEAKAROĞLU^NA  BÜYÜK TEPKİ

Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç, Güvenlik güçlerinin canlı bomba olma şüphesi olan teröristleri gözaltına aldığı anın fotoğraflarını paylaşan CHP'li Mehmet Bekaroğlu, yaşananları "rezalet" şeklinde yorumlamasına ilişkin  yazılı açıklama yaparak tepki gösterdi.

 

Genel Başkan Murat İnanç, Güvenlik güçlerinin canlı bomba olma şüphesi olan teröristleri gözaltına aldığı anın fotoğraflarını paylaşan CHP'li Mehmet Bekaroğlu, yaşananları "rezalet" şeklinde yorumlamasına ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu:

 

“DHKP-C'li teröristlerce Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın makamında şehit edilmesine susanlar,  masum öğretmenler,  siviller, işçilerin terör kurşunlarına hedef olmasına tepki göstermeyenler, canavarca katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için içi yanmayanlar, Eren Bülbül yavrumuzun şehit edilmesini görmezden gelenler  “teröristlere” sahip çıkarak ihanette yeni bir çığır açtılar.  Bu insanlar akıl tutulması mı yaşıyorlar. Bu paylaşımı yaparken vicdan ve akıllarını kiraya mı verdiler acaba?

 

Güvenlik güçlerimizin, terör saldırısı hazırlığında bulunan bu hain-kalleş insanların tedbir amaçlı kıyafetlerin çıkarttırmış olması, nasıl “insanlık suçu” olarak yorumlanabilir. O teröristlerin, masum insanların hayatlarına kastetme teşebbüsünde olmaları insanlık suçu değil, yakalanma şekilleri mi insanlık suçudur..

 

Bu zihniyeti taşıyan, milletin vekiliyim diyen siyasileri akl-ı selim düşünmeye ve davranmaya davet ediyoruz. Biz emek mücadelesinde yer alanlar olarak, her türlü demokratikleşme çabasına,  barışı sağlama, koruma ve geliştirmeye yönelik çalışmalara destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.”Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00