Öz İplik İş Sendikası tarafından İş Yerinde Kadına Yönelik Şiddet ve Tacizin Önlenmesi Eğitimleri Urfa?da Başladı

Öz İplik İş Sendikası tarafından yürütülen, Norveç Büyükelçiliği tarafından finanse edilen İş Yerinde Kadına Yönelik Şiddet ve Tacizin Önlenmesi Projesi kapsamındaki düzenlenen eğitim çalışması Şanlıurfa Özak Tekstil ?de başladı.

Güneydoğu Bölge Haberleri 20.08.2019 14:08:11 0
Öz İplik İş Sendikası tarafından İş Yerinde Kadına Yönelik Şiddet ve Tacizin Önlenmesi Eğitimleri Urfa?da Başladı

Öz İplik İş Sendikası  tarafından yürütülen, Norveç Büyükelçiliği tarafından finanse edilen İş Yerinde Kadına Yönelik Şiddet ve Tacizin Önlenmesi Projesi kapsamındaki düzenlenen eğitim çalışması Şanlıurfa Özak Tekstil ’de başladı.

 

19 Ağustos 2019 tarihinde başlayan ve bir hafta sürecek olan eğitimin ilk gününe; IndustriALL Küresel Sendika Kıdemli Danışmanı Engin Sedat Kaya, Uzman Yardımcısı  Tilbe Gocuklu, Stajyer  Zeynep Birdoğan, Özak Tekstil baştemsilcisi ve temsilcileri, eğitim uzmanı , Özak Tekstil işveren vekilleri ve işçiler katıldı.

 

Öz İplik İş Sendikası Uzman Yardımcısı  ve Proje Asistanı  Tilbe Gocuklu proje tanıtım sunumunu gerçekleştirerek, projenin hedefleri, uygulanacak faaliyetler hakkında bilgiler verdi. 

 

IndustriALL Küresel Sendika Kıdemli Danışmanı Engin Sedat Kaya yapmış olduğu selamlama konuşmasında IndustriALL Küresel Sendika ve Öz İplik İş Sendikası’nın gerçekleştirdiği projeler ve örnek çalışmalar ile çalışma hayatına katkılarından söz etti.

 

Proje kapsamında verilen eğitimlerde, eğitim uzmanı  tarafından İşyerinde Pozitif İletişim, İş Etiği ve Endüstri Kültürü ve İşyeri Şiddeti ve Türleri üzerine eğitim verildi ve bireysel koçluk görüşmeleri gerçekleşti.

 

Eğitime katılan katılımcılar için hazırlanan Sertifika Töreninin ardından toplu fotoğraf çekiminin ardından eğitimin ilk günü sona erdi.  

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA

 

17.9° / 9.4°
  • BIST 100

    9367,77%3,72
  • DOLAR

    34,47% 0,05
  • EURO

    36,42% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2956,00% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4956,37% 0,55