ÖZASLAN:`` KADINLARIMIZ İNSANLIĞIN DEVAMIDIR ``

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr.Metin Özaslan, ``Kadınlarımız İnsanlığın Devamıdır``Dedi.

7.03.2016 09:09:30 0
ÖZASLAN:`` KADINLARIMIZ İNSANLIĞIN DEVAMIDIR ``

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr.Metin Özaslan, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. Kadınlarımız en büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramanlardır" dedi. 

Kadınlara hak ettiği saygıyı göstermek herkesin sorumluluğu ve zorunluluğudur diyen Özaslan şunları kaydetti : Kadınlarımız hayatımızın olmazsa olmazıdır. Bir kadın hem ana hem eş hem kardeştir. Hayatın her alanında olmaları için üzerimize düşen sorumluluğun farkında olmalıyız. Bu sorumluluk olduğu kadar zorunluluktur. Biz kadınlarımızın adını cinayet, tecavüz haberlerinde okumak değil başarı haberlerinde okumak istiyoruz. Hak ettikleri saygıyı görmelerini sağlamakla bunun ilk adımını da atmış olacağız. Kadınlarımızın hak ettiği saygıyı gördükleri, hayatın her alanında başarılarıyla anıldığı, şiddet olaylarından uzak yaşadığı bir dünya isteğimi her platformda dile getiriyorum. Bu düşüncelerle tüm kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA.

 

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00