ÖZDEMİR TURGUT BAŞKAN GİBİ...

Ankara`nın Haymana Bağımsız Belediye Başkan adayı Özdemir Turgut, Ak Parti Haymana Eski ilçe başkanı Oğuz Yücel ve Şeref Yaman,Yurtbeyli Belediye Başkanı Ömer Ercan,Haymana Kale Komutanı İrfan Kutsal,Yenice Eski Belediye Başkanı Menderes Bostancı, Avukat

Sağlık 12.02.2014 00:24:13 0
ÖZDEMİR TURGUT BAŞKAN GİBİ...

Ankara`nın Haymana  Bağımsız Belediye Başkan adayı Özdemir Turgut, Ak Parti Haymana Eski ilçe başkanı Oğuz Yücel ve Şeref Yaman,Yurtbeyli Belediye Başkanı Ömer Ercan,Haymana Kale Komutanı İrfan Kutsal,Yenice Eski Belediye Başkanı Menderes Bostancı, Avukat Tuğba Sürer Demokrat Parti Ankara il Başkanlığında düzenlenen Miting gibi katılım töreni ile Demokrat Parti’ye (DP) katıldı.

DP Ankara İl binasında yapılan rozet takma törenine Özdemir Turgut`un yanı sıra; DP Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe ile İl Başkanı Bahadır Ulusoy katıldı. Efe, AK Parti`den istifa eden Özdemir Turgut ile birlikte Prof. Dr. Oğuz Yücel’e, Avukat Tuğba Süren’e rozetlerini takma töreninde konuşan Özdemir Turgut, 7 Ocak 1946 tarihinde kutsal bir davanın inanmışları olarak ‘Yeter Söz Milletindir’ sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatarak, "Millete rağmen politika olamayacağına, millete gitmenin en erdemli yol olacağını, ispatlamış bir partinin çatısı altında olmaktan onur duyuyorum." dedi. Adnan Menderes ve arkadaşlarını rahmetle anan Turgut, "Haymana halkına danışarak, görüşerek, büyük çağrıya uğrayarak, genç dinamik, Genel Başkan Sayın Gültekin Uysal liderliğinde, hedefe doğru hızla ilerleyen Demokrat Parti’de, politikaya devam kararı aldım. El ele, gönül gönüle vereceğiz. İnşallah Haymana sevdamızı, hizmete karşı duyduğumuz hasretimizi Demokrat Parti ile vuslata kavuşturacağız." diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra Törenle DP Rozetleri takılan katılımcılar, daha sonra birlikte elele vererek Basına poz verdi.

Haymana ilçesinden,Başkan adayı Özdemir Turgut’a destek vermek için gelen misafirler,İl Binasına sığmayınca,Bir kısmı il binasının dışında Bekleyerek burada Davulcuların Müziğine uyarak,Halay çekti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-İSMAİL DİNÇEL


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04