ÖZDEMİR TURGUT`TAN BİR İLK!

Haymana ilçesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Özdemir Turgut,Polatlı`de Haymanalılarla bir araya geldiği toplantıda gövde gösterisi yaptı.

Magazin 9.02.2014 16:04:33 0
ÖZDEMİR TURGUT`TAN  BİR İLK!

Haymana ilçesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Özdemir Turgut,Polatlı`de Haymanalılarla bir araya geldiği toplantıda gövde gösterisi yaptı.

``Şimdi Değişim Zamanı`` Sloganı ile yola çıkan ve kısa sürede önemli mesafe kateden Haymana Bağımsız Belediye Başkan adayı Turgut,Haymanalı seçmenlerden olumlu tepkiler alarak Seçim Bürolarının açılış törenleri adeta Miting Alanına dönüştürüyor.

Bugün Polatlı ilçesinde ikamet eden Haymanlı vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları ve Projeleri hakkında bilgilendiren Özdemir Turgut,bu aksam Polatli da Haymanali hemsehrileri ile bir araya geldi. Gündüz saatlerinde yaptığı duyuru ile Polatlıda ikamet eden Tüm Haymanali hemsehrilerni yapacağı toplantıya davet eden Turgut, Zafer mah. Alparslan caddesı. Demirciler çay salonunda. Saat :19:00 da Polatlıda yaşayan  Haymanalılar ile buluşması coşklu oldu.

PolatlıDemirciler Çay OcağınıHnca hınç  dolduran yüzlerce haymanlıya çalışmaları ile ilgili bilgi sunan Turgut yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi:

``Polatlıdaki Haymanalı hemşehrilerimizle buluşmamız, coşku dolu anları paylaşmamız,Toplantıya gelerek  katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan tüm Haymanalı hemşehrilerimize sonsuz saygılarımızı sunuyoruz..dedi.

Haymanalılardan kısa sürede büyük destek gören ve her geçen Gün,Desteğini arttırarak yola devam eden Özdemir Turgut,Başarıya ulaşmak için durmadan seçim çalışmalarınj sürdürüyor.Haymanada değişimi birlikte gerçekleştireceklerini ifade eden Özdemir Turgut,39 Mart Sabahı Haymana`da Değişimi hep birlikte yaşayacağız``dedi.

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35