Özel Basut Eğitim Kurumları Kayıtları Devam Ediyor

Türkiye?nin en köklü ve başarılı okullarından biri olan Özel Basut Eğitim Kurumları Mersin?de açtığı şubesiyle eğitimde fark yaratacak.

2.09.2016 12:54:32 0
Özel Basut Eğitim Kurumları Kayıtları   Devam Ediyor

Türkiye’nin en köklü ve başarılı okullarından biri olan Özel Basut Eğitim Kurumları Mersin’de açtığı şubesiyle eğitimde fark yaratacak.

Mersin’de en özel okul olmaya aday Özel Basut Eğitim Kurumları’nda anasınıfı, ilkokul ve ortaokul için kayıtlar tüm hızıyla sürüyor. Erken kayıt avantajları sunan eğitim kurumuna veliler büyük ilgi gösterdi.

Özel Basut Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Günay Basut, “Öğrencilerin ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeye çalışan Basut Eğitim Kurumları, modern eğitim tekniklerini kullanarak ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak aydın ve yapıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.” dedi.

EĞİTİME GÖNÜL VERMİŞ GÜÇLÜ BİR KADRO

Eğitime gönül veren kadrosuyla yorulmadan sevgi ve saygıyla eğitimlerine devam edeceklerini dile getiren Günay Basut şöyle devam etti: “Her geçen gün daha da artan kaliteli eğitim ihtiyacı geleneksel öğretilerin çağdaş uygulamalar ile birleşmesi ihtiyacı en çok velilerin kaygısı haline geldi. Öğrencilerimizin geleneksel değerlere bağlı kalarak geleceklerine çağdaş, bilimsel eğitim ile yön vermelerini amaçlıyoruz.

Hayattaki en önemli mirasımız olan çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Muasır eğitim ve yönetim anlayışı, tecrübesi ile geleneksel değerler ve modernite arasında köprü görevi üstlenen kurumumuz çocuklarımız için üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir.”

AKADEMİK VE SOSYAL BAŞARI

“Bilgiyle sevginin buluştuğu yer” sloganıyla Mersin’de fark yaratmaya hazırlandıklarını belirten Basut, “Akademik ve bireysel gelişimi destekleyen eğitim modeliyle fark yaratan Özel Basut Eğitim Kurumları olarak yeni eğitim öğretim yılına Mezitli şubemizde hazırız. Eğitimin her aşamasında üstün akademik başarıya ulaşmak istiyoruz. Mersin halkını geleceğin eğitim anlayışı ile tanıştırmayı hedefleyen eğitim kurumumuz, uyguladığı eğitim modeli ile öğrencilerinin bu alandaki bütün ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Eğitim alanında Mersin’deki önemli bir açığı kapatmaya hazırız. Yarınımızı belirleyen öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken; daima saygın ve başarılı bir eğitim kurumu olmak hedefiyle çıktığımız bu kutsal yolda kendini sürekli yenileyen, geliştiren, yaratıcı ve üretken tüm öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası toplumların her zaman en önde gelen bireyleri olarak yetiştirmeyi görev edindik. Ülkeme ve Mersin halkına hizmet etmeyi bir görev bilerek Özel Basut Eğitim Kurumları ile aydınlık yarınlar için yola devam ediyoruz.”

ECFEC847-DE6C-4B7D-90FD-FCE7EAD1E54E.jpg görüntüleniyor

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82