Özlem Yıldız'ın gözleri ilham oldu

Bugüne dek çok sayıda ünlünün göz kapağı estetiği ameliyatını gerçekleştiren Op. Dr. Tuncay Sezgin, kendisine 'Yılın En İyi Göz Doktoru' ödülünü takdim eden Özlem Yıldız hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 9.10.2021 09:15:00 0
Özlem Yıldız

Bugüne dek çok sayıda ünlünün göz kapağı estetiği ameliyatını gerçekleştiren Op. Dr. Tuncay Sezgin, kendisine 'Yılın En İyi Göz Doktoru' ödülünü takdim eden Özlem Yıldız hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu. Sezgin; kendisine başvuran bir çok hastanın göz çevresini Özlem Yıldız'a benzetmesini istediğini söyledi.

 

ONUN GİBİ GÖZLER İSTİYORLAR...

Göz kapağı estetiği operasyonu alanında Türkiye'nin en başarılı hekimlerinden biri olan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tuncay Sezgin, bu yıl 4.'sü düzenlenen Altın Kalite Ödül Töreni'nde 'Yılın En İyi Göz Doktoru' seçildi. Ödülünü çok sayıda ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen görkemli töreni sunan Özlem Yıldız'ın elinden alan Sezgin, teşekkür konuşması sırasında yaptığı itirafla en çok güzel sunucuyu şaşırttı. Bugüne dek bir çok ünlü sanatçının göz kapağı estetiği ameliyatını gerçekleştiren Sezgin, 'Mesleğim gereği çok sayıda göz kapağı estetiği operasyonu gerçekleştiriyorum ki, muayne sırasında hastalarımdan bazı talepler de geliyor. Bu talepler kimi zaman Özlem Yıldız'ı çok beğenen ve onun göz çevresini, göz şeklini örnek gösterenlerden geliyor...' dedi.

 

YETER Kİ BÜTÜN GÖZLER GÜZEL BAKSIN

Op. Dr. Tuncay Sezgin'in bu açıklaması karşısında hem şaşıran, hem de çok mutlu olan Özlem Yıldız ise ne diyeceğini şaşırdı. Sezgin'e teşekkürlerini sunan ünlü güzel, 'Yeter ki bütün gözler güzel baksın inşallah...' şeklinde konuştu. Kendisini 'Yılın En İyi Göz Doktoru' seçen Altın Kalite Ödül Töreni organizasyonuna teşekkür eden Op. Dr. Tuncay Sezgin, önceleri daha çok ünlü sanatçıların tercih ettiği göz kapağı estetiği operasyonlarını son dönemde ise bu yönde şikayetleri olan ya da bakışlarının etkisini güçlendirmek isteyen her yaş ve her meslek grubundan kişilere uygulamaya başladıklarını kaydetti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

 


Anahtar Kelimeler: Özlem Yıldız' gözleri ilham
25.1° / 13°
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,62% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2480,97% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4148,15% 1,52