ÖZTURAN: UZLAŞMA KÜLTÜRÜ VE DEMOKRASİ RUHU MERSİN?İ DE SARIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, Yeni Kapı mitingi ile doğan demokrasi ruhunun tüm Türkiye?ye yayıldığına dikkat çekerek, CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit?in Ak Parti İl Teşkilatı ziyaretini değerlendirdi.

24.08.2016 16:44:45 0
ÖZTURAN: UZLAŞMA KÜLTÜRÜ VE DEMOKRASİ RUHU MERSİN?İ DE SARIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, Yeni Kapı mitingi ile doğan demokrasi ruhunun tüm Türkiye’ye yayıldığına dikkat çekerek, CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit’in Ak Parti İl Teşkilatı ziyaretini değerlendirdi.
 
 
Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) bağlı cuntanın kanlı darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetleriyle oluşan Yenikapı mitingi ile devam eden demokrasi ruhunun tüm ülkeye yayıldığını söyledi. Bu bağlamda CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve beraberindeki heyetin, siyasette uzlaşma kültürünü ortaya koyma adına AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik'i ziyaret ettiğine dikkat çeken Özturan, “15 Temmuz sonrası siyasette oluşan uzlaşma kültürü ve demokrasi ruhu sürüyor. Parti ve dünya görüşü ayırt etmeksizin aynı amaç altında birleşebileceğimizin farkına varmış olmamız gelecek nesiller adına da önemli bir olgu. Bu bağlamda CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve beraberindeki heyetin ziyaretini çok olumlu karşılıyorum. Bu uzlaşma kültürünü tüm ülkemizde olduğu gibi Mersin’de de sürdürebilmek öneml. Bu bağlamda biz Ak Parti Teşkilatları olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88