ÖZVEREN : ??HEDEFİMİZ EN AZ ALTI MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK??

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin Özveren 7 Haziran Milletvekili seçimleri için iddalı konuştu. Özveren yaptığı basın açıklamasında ??CHP Olarak,Mersinde açık ara birinci olup,6 Milletvekili çıkaracağız? ?Dedi.

Siyaset 13.04.2015 14:00:29 0
ÖZVEREN : ??HEDEFİMİZ EN AZ ALTI MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK??

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin Özveren 7 Haziran Milletvekili seçimleri için iddalı konuştu. Özveren yaptığı basın açıklamasında ‘’CHP Olarak,Mersinde açık ara birinci olup,6 Milletvekili çıkaracağız’ ’Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin Özveren CHP Genel Merkezince belirlenen aday listesi sonrası Yönetim Kurulu ile yaptığı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada:

  ‘’ Aday listemiz parti tabanımızın eğilimine uyularak oluşturulmuştur.Listemiz partililerimizin sağduyusu sonucunda ortaya çıkmış bir listedir.Aday belirleme sürecinde üyelerimizin eğilimine başvurulması parti tabanında büyük bir heyecan ve memnuniyet yaratmıştır.Yaptığımız ziyaretlerde partililerimizden ve seçmenlerden bunun yansımalarını görüyoruz.Bu nedenle seçim yarışına önde başladık Mersin’de ’de açık farkla birinci parti olacağız.Listemizde ilk kadın adayımız 6.sıradadır. Mersin’den Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir kadın millet vekili göndermek istiyoruz.Hedefimiz en az  altı milletvekilidir’’ dedi.

    Seçim çalışmalarına köylerden başladıklarını ifade eden Özveren : Adaylarımız yalnız partililerimizin değil,Mersin’lilerin çok yakından tanıdığı toplumda karşılığı olan Mersin’e mal olmuş kişilerdir.Bu bize seçimlerde avantaj olarak yansıyacaktır.Bu nedenle örgüt olarak vatandaşın yanına giderken büyük bir rahatlıkla gidiyoruz.

    Sıralamaya giremeyen aday adaylarımız da örgütlerimize gelerek partinin hizmetinde olduklarını beyan etmişlerdir.Bu gücümüze güç katmıştır.Kendilerine teşekkür ediyoruz. CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ.Bu duygu ve düşüncelerle Seçimlerin Partimize ,kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını  diliyorum’’ dedi.  

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07