PAKDEMİRLİ AİLESİNDEN CİNAYET AÇIKLAMASI

Eski Başbakan Yardımcılarından Ekrem Pakdemirlinin Kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı?nın ölümü nedeniyle Pakdemirli ailesi kamuoyuna yazılı açıklamada bulundu:

Polisiye Haberler 27.01.2016 09:32:07 0
PAKDEMİRLİ AİLESİNDEN CİNAYET AÇIKLAMASI

Eski Başbakan Yardımcılarından Ekrem Pakdemirlinin Kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın ölümü nedeniyle Pakdemirli ailesi kamuoyuna yazılı açıklamada bulundu:

Pakdemirli Ailesi tarafından yayınlanan açıklama şöyle:

''Sayın Ekrem Pakdemirli’nin yasını tutan ailemiz bugün ikinci kez büyük bir acıyla sarsıldı. 20 Ocak tarihinden bu yana kendisinden haber alamadığımız ailemizin çok sevgili üyesi, canımız Ayşe Pakdemirli Anlatıcı ile ilgili acı haber maalesef bugün tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. 

Güvenlik makamları tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın seyahat ettiği aracın, ikamet ettiği bölgeye giden yol üzerinde bulunan köprüden geçtiği esnada sel sularına kapılarak dere yatağına devrildiği, merhumenin bu şekilde hayatını kaybettiği bilgisi ailemize ulaştırılmıştır. Yapılan otopsi sonucunda bu üzücü hadiseyle ilgili üçüncü bir kişinin dahlinin bulunmadığı, bulguların kazayı işaret ettiği bilgisi de ailemizle paylaşılmıştır. Olay esnasında yalnız seyahat etmekte olan Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın eşinin kayıp olduğu ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamakta olup, kendisi cenaze törenine katılacaktır. 

Değerli medyamıza konuyla ilgili yayınlarda göstereceği hassasiyet için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla, 

Pakdemirli ailesi adına...''

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04