Tarih: 08.07.2024 16:20

PARK'A YUVA YAPAN BAYKUŞLARI VATANDAŞLAR İLGİ VE HAYRETLE İZLİYOR!

Facebook Twitter Linked-in

Bugüne kadar Parklarda,serçelerin, kargaların ,kedilerin yuva yaptıklarını gören vatandaşlar, Park'ta yuva yapan minik Baykuşları hayretle izliyorlar. Parkta bulunan yürüyüş yolunun kenarında bulunan ağaçta yuva yapan 4 Baykuş'u  izlemek için vatandaşlar parka geliyorlar.

Ankara Toki Turkuazda bulunan ve vatandaşların yoğun olarak gittikleri ,Turkuaz parkın  beklenmeyen misafirleri olan   , 4 kişilik sevimli baykuş ailesine ev sahipliği yapıyor. Parkta ilk anda görünmeyen ve kendini saklayan Anne,Baba ve 2  Yavru   Minik Baykuş ailesini gören vatandaşların kimi uzaktan severken, Kimileri de ses çıkarıyorlar diye bu minik yavrulardan rahatsızlık duyuyorlar.

4 kişilik Baykuş ailesine ev sahipliği yapan TURKUVAZ parkta bulunan ağaçta yuva yaparak, yaşamaya çalışması vatandaşlar tarafından ilgi ile  takip ediliyor, Kimi vatandaşlar parka gelerek Ağaç dalları arasında yuva yaparak yaşamaya çalışan Baykuş yavrularını uzaktan severken Kimileri de Baykuş yavrularının çıkardıkları seslerden rahatsız olduklarını ifade ediyorlar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —