Pelin Çift, Meryem nineyi eşine kavuşturdu!

Başarılı ve deneyimli sunucu Pelin Çift?in, yeni programı Hakkını Helal Et?in konuğu Meryem Nine, yıllardır görmediği eşine kavuştu. Duygu dolu anların yaşandığı programda yaşlı çiftin buluşması izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Magazin 25.10.2017 16:03:07 0
Pelin Çift, Meryem nineyi eşine kavuşturdu!

Programcı ve haberci geçmişiyle adından söz ettiren Pelin Çift, sunuculuğunu üstlendiği ‘’Hakkını Helal Et’’ programında duygu dolu anlar yaşandı.

 

Meryem Nine iki yıldır oğlu tarafından gösterilmediği eşine Pelin Çift sayesinde kavuştu!

Hakkını Helal Et programı bir haftadır uğraştığı Meryem nine için sonunda mutlu sona ulaştı. Aile içi itilaf nedeniyle hasta olan Remzi dedeyi uzaklaştıran aynı zamanda evlatları olan Mehmet Ali Leventoğlu, Pelin Çift’in yoğun çabası sonucu sonunda ikna olarak annesi Meryem’in babaları Remzi dedeyi görmesini kabul etti.

 

Leventoğlu çiftinin kavuşma anları izleyenleri gözyaşlarına boğdu!

Oğlunun çağrısıyla Mudanya’ya doğru heyecanla yola çıkan Meryem ninenin eşi Remzi dedeye hasretle sarıldığı, gözyaşı döktükleri anlar herkese ekranları başında duygu dolu anlar yaşattı. İki yıl sonra birbirlerine hasretle sarılan çiftin mutlu halleri sevginin yıllar sonra bile galip geldiğinin kanıtıydı.

 

Hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programda, bir başarı hikayesinin arkasındaki görünmeyen kahramanlar, bir an bile tereddüt etmeden tehlikeyi göze alıp hayat kurtaranlar, tanımadığı insanlara yardımını esirgemeyen güzel yürekli insanların hikayeleri yer buluyor.

 

Deneyimli sunucu Pelin Çift, programda kırgınlıkları gidermek, parçalanmış aileleri birleştirmek ve yıllardır süren büyük anlaşmazlıklara son vermek için geçmişle yüzleşip helalleşmek isteyenlere fırsat veriyor.

 

Yapımcılığını “Dış Yapım Film” in üstlendiği ve Pelin Çift’in sunumuyla “Hakkını Helal Et” canlı yayınla hafta içi her gün 16:45 de TRT1 ekranlarında.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07