Petsepette Yavru Köpek Maması

Petsepette yavru köpek maması köpeğiniz için oldukça sağlıklı besinler içermektedir.

Tanıtım Yazısı 26.11.2020 14:16:00 0
Petsepette Yavru Köpek Maması

Petsepette Yavru Köpek Maması

 

 

Petsepette yavru köpek maması köpeğiniz için oldukça sağlıklı besinler içermektedir.

 Bu besinleri yemesi ise köpeğinizin daha sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlar. Bilinen yavru köpek mamalarının içerisinde tahıl çeşitleri, yaralı sebzeler, değerli minareler, en iyi vitaminler, eser elementler, sindirimi kolay doğal maddeler bulunur. Bu sayılan tüm besinler köpeğinizin tun ihtiyaçlarını karşılayabilecek güçtedir fakat mamanızın kalitesi de oldukça önemlidir.

Yavru Köpek Mamasının Doğru Miktarı Nedir?

 

Yavru köpeğiniz için mama almanız köpeğinizin sağlığını doğrudan olumlu yönde etkileyecektir. Alınan mamanın doğru miktarı ise yine köpeğinizi etkileyen durumlardandır. Genel olarak köpek mamalarının üzerinde öneri şeklinde miktar bulunur fakat bu miktar normal kilodaki köpekler için geçerlidir. Sizler köpeğinizin hareketliliğine, metabolizmasına ve bazı kişisel özelliklerine bakarak mama miktarını ayarlayabilirsiniz.

 

Yavru Köpek Mamasında Sindirilebilirlik

 

Yavru köpek maması alırken mamanın sindirilebilirlik özelliğine dikkat etmeniz gereklidir. Yüksek sindirim özelliğine sahip olan gıdalar hem vücut tarafından kolayca emilir hem de zaman kaybı olmadan kolayca sindirilebilir. Aynı zamanda bu özelliğe sahip olan mamalar daha az metabolik ürünler ile bedeni uğraştırmadan atık olarak kalır.

 

Köpeğiniz için sindirilebilir özelliği yüksek ve faydalı olan besinlere https://www.petsepette.com/yavru-kopek-mamasi linki ile kolayca ulaşabilirsiniz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: Petsepette Yavru Köpek Maması
30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15