POLATLI YENİ SANAYİ SİTESİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARI

Ankara`nın Polatlı İlçesi Yeni Sanayi Sitesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

30.06.2016 15:18:36 0
POLATLI YENİ SANAYİ SİTESİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARI
Ankara'nın Polatlı İlçesi Yeni Sanayi Sitesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol - Asfalt Şube Şefliği tarafından, 20.04.2016 tarihinde başlanan yol yapım çalışmaları daha önce altyapı ve hava şartlarından dolayı gecikmişti. Ekiplerin yoğun tempo altında yürüttüğü çalışmalar neticesinde Yeni Sanayi Sitesinin yarısı Ramazan Bayramından önce bitmesi planlanılıyor. Yolun geri kalanı ise yama ve bakım çalışmaları ile bitirilecek. 
 
Sanayi esnafının ve vatandaşların rahat bir nefes alacağını belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol - Asfalt Şube Şefi Süleyman Bölükbaşı, "Sanayi yollarında çalışmalarımızda hiç bir aksaklık yok, burada ekiplerimiz ile ummalı bir çalışma yürütüyoruz. Yeni Sanayi yollarında sanayi esnafımız ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacağını umuyorum. Gecikmenin sebebi bilindiği gibi altyapının çok yüzeyden geçmesi, ekipler yolu kazdığında ya doğalgaz patlıyor ya da elektrik hatları kopuyor. Bunlarda çalışmaları aksatıyor. Tabi bunun yanında hava şartlarına ele almak lazım. Ben burada sabırlı olan sanayi esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yolların Ramazan Bayramından önce bitirilmesini ve geri kalanını da yama ve yol bakım çalışmasıyla tamamlamayı hedefliyoruz." dedi. 
 
Öte yandan bir çok sanayi esnafı da çalışmalardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Polatlı Yol - Asfalt Şube Şefliğine teşekkür etti. Esnaflar, ilçe belediyesinden de hizmet beklediklerini dile getirdiler 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
 
Hamza KABASAKAL 

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04