POLİS TEŞKİLATI ATA`NIN HUZURUNDA

EMNİYET Genel Müdürü Celallettin Lekesiz ve beraberindekiler, Büyük Önder Atatürk`ün aramızdan ayrılışının 77. yılı dolayısıyla Anıtkabir`i ziyaret etti.

10.11.2015 14:15:30 0
POLİS TEŞKİLATI ATA`NIN HUZURUNDA

EMNİYET Genel Müdürü Celallettin Lekesiz ve beraberindekiler, Büyük Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77. yılı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
Emniyet Genel Müdürü Lekesiz ve beraberindeki Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, emniyet müdürleri, daire başkanları, polis okulu yönetici ve öğrencileri ve beraberindekiler, Aslanlı Yoldan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşunun ardından beraberindekilerle fotoğraf çektiren Lekesiz, Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Yazısına, Aziz Atatürk; Ebediyete intikalinin 77'nci Yıldömünde manevi huzurundayız diye başlayan Lekesiz, deftere şunları kaydetti:
En büyük eserimdir dediğin Cumhuriyeti korumak ve ülkemizi güçlü yarınlara taşımak adına yenilikçi güvenlik anlayışıyla kararlı ve dirayetli adımlarla ilerliyoruz. İşaret ettiğin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşılabilmesi için ihtiyacımız olan huzur ve güven ortamının demokratik kurallar içerisinde temin edilmesinin en önemli görevimiz olduğumun bilincindeyiz.
Bugüne kadar verdiği hizmetlerle yüce milletimizin her zaman takdirine mazhar olan Emniyet Teşkilatlı olarak, istiklal ruhuna ve kuruluş felsefesine sıkı sıkı sarılarak birlik ve beraberlikte, kardeşlikte ısrarcı olmaya, kanunlardan ve yüce milletimizin desteğinden aldığımız güçle barış, huzur ve emniyetlinde bir Türkiye idealiyle çalışmaya devam edeceğiz. Ruhun şad olsun.


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30