Polis Ekiplerinin Ramazan Bayramı Denetimleri Devam Ediyor
Eskişehir’de polis ekiplerince, Ramazan Bayramı çerçevesinde 55 noktada 331 trafik ekibi olmak üzere bin 398 trafik personeli ile tedbir alınırken, planlama dahilinde hazırlanan denetim ve eğitim faaliyetleri hızla sürdürülüyor.
Eskişehir’de polis ekiplerince, Ramazan Bayramı çerçevesinde 55 noktada 331 trafik ekibi olmak üzere bin 398 trafik personeli ile tedbir alınırken, planlama dahilinde hazırlanan denetim ve eğitim faaliyetleri hızla sürdürülüyor.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı trafik tedbirleri çerçevesinde il merkezi ve sınırları dahilinde can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik kazalarının daha oluşmadan önlenmesi ve trafik güvenliğinin en üst seviyede tutulması amacıyla 55 noktada 331 trafik ekibi olmak üzere bin 398 trafik personeli ile tedbir alındı. Bu çerçevede, insansız hava araçları ile ana arter ve kavşaklarda, kent güvenlik yönetim sistemi kameraları ile il genelinde, radar ekibi ile sabit ve seyir halinde olmak üzere il merkezinde bulunan çevreyolları üzerinde, EDS Sistemleri (Ortalama Hız) il yollarında, araç trafiğine kapalı olan yaya bölgelerine giriş yapan araç ve motosikletler üzerine, sivil ve resmi trafik ekipleri tarafından abartılı egzozlu modifiyeli araçlar denetlenirken, şehirlerarası otobüs terminali çıkışında otobüs şoförü ve yolcular üzerinde emniyet kemeri kullanımının önemi üzerine eğitim faaliyetlerine başlandı. Yetkililer, planlama dahilinde hazırlanan denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti.
ARTUKLU HABER AJANSI-ESKİŞEHİR
-
1
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
2
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
3
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
4
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
5
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
6
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
7
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
8
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
9
ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
-
10
ABB’DEN GENÇLERE ÜCRETSİZ MÜZİK STÜDYOSU DESTEĞİ
-
11
Aliağalı Özel Sporcular Türkiye Finallerinde
-
BIST 100
15885,70%-1,48
-
DOLAR
44,36% 0,04
-
EURO
51,35% 0,09
-
GRAM ALTIN
6353,13% -1,09
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08



