Pozcu Minibüsçüler Kooperatifinde Abdülaziz Biricik güven tazeledi

Pozcu Minibüsçüler Kooperatifinin yapılan Olağan Genel Kurulunda Abdülaziz Biricik ve yönetimi güven tazeledi.

28.03.2017 09:40:18 0
Pozcu Minibüsçüler Kooperatifinde Abdülaziz Biricik güven tazeledi

Pozcu Minibüsçüler Kooperatifinin yapılan Olağan Genel Kurulunda Abdülaziz Biricik ve yönetimi güven tazeledi.

 

Pozcu Minibüsçüler Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans salonunda yapıldı. Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer'in de katıldığı kongre Saygı duruşu ile başladı. Divan oluşumunun ardından Başkan Abdülaziz Biricik faaliyet raporunu okudu. Şeffaf bir idare şekli uyguladıklarını ifade eden Biricik, her zaman üyelerinin yanlarında olduklarını kaydetti.

 

Yaptıkları toplantılarla üyelerini değişen kurallar hakkında sürekli bilgilendirdiklerini ifade eden Biricik, Üniversite ile yaşanan sorunları aştıklarını, araçların ceza yememesi için yoğun çaba sarfettiklerini ve bunda da başarılı olduklarını kaydetti. Araçlara takılan kamera sayesinde ise haksızlıkların ortadan kalktığını vurgulayan Biricik, "Minibüslere takılan kamera ve uydu takip sistemi UKOME tarafından da takdir edildi. Bu çalışma ile tüm araçların kazancı eşit oldu" dedi.

 

"TÜM TALEPLERİMİZ BELEDİYE TARAFINDAN GERİ ÇEVRİLİYOR'

 

Biricik, Mersin Üniversitesi idaresi ile görüşerek Tıp Fakültesi duraklarını poliklinikleri en yakın yere getirdiklerini ifade ederek şöyle devam etti: "Bu sayede araçlarımız öğrenci dışında hasta taşımaya başladı. Üniversitenin kız öğrenci yurdu için bir karar alamadık. Geçen dönem uzun süre buraya kararsız çalıştık. Ancak şikayetler sonunda çalışmamız engellendi. Belediye yüzünden karar çıkaramadık. Tüm taleplerimiz belediye Tarafından geri çevriliyor. Bu dönem orası için bir karar almayı umuyoruz.   Karar almada birlik ve beraberliğin önemi büyük."

 

Belediye tarafından bir belediye minibüs yönetmeliği hazırlandığını bu yönetmeliğin bir çok maddesinin kendilerinin önünü kestiğini vurgulayan Biricik, müdahale ederek yanlışlarını düzelttiklerini söyledi.

 

MİNİBÜSLERE KENT KART TAKALIM ÖNERİSİ

 

Belediye başkanı her otobüse kent kart taktırdığını vurgulayan Biricik, "700 bin kent kart satışı var. Bunların içinde 200-300 bini bizim yolcumuzdur. Bunun önüne geçmek için kendi hesabımıza bu kent kartı takmamız lazım. Böylelikle yolcu kaybının önüne geçebiliriz."

 

Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer'in de konuşmasının ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Abdülaziz Biricik, Şıh Mehmet Sancar, Abdülkadir Meşe, Halil Can, Cemal Utma, Abdurrahman Utma, Metin Yıldırım Yönetim Kurumu Üyeliğine seçilirken, Metin Turgut, Dede Ekinci, Mehmet Özer ise Denetim Kurulu Üyesi oldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35