PTT`NİN KAMPANYASINI VALİ ÇOMAKTEKİN BAŞLATTI

Vali İ. Halil Çomaktekin PTT Başmüdürlüğünce düzenlenen ?Kart Bizden Göndermesi Sizden? Kampanyası kapsamında PTT Başmüdürlüğünde basın toplantısı düzenledi.

9.07.2015 15:59:10 0
PTT`NİN KAMPANYASINI VALİ ÇOMAKTEKİN BAŞLATTI

Vali İ. Halil Çomaktekin PTT Başmüdürlüğünce düzenlenen “Kart Bizden Göndermesi Sizden” Kampanyası kapsamında PTT Başmüdürlüğünde basın toplantısı düzenledi. 

Basın toplantısında ilk olarak PTT Başmüdürü Cafer Bolat kampanya hakkında bilgiler aktardı. Verilen bilgilere göre kampanya PTT Genel Müdürlüğünün Ramazan ayında Ülkemiz genelinde düzenlemiş olduğu kampanya çerçevesinde başlatılmıştır. Bu kapsamda İlimiz için özel bastırılan Amasya manzaralı tebrik kartları PTT işyerlerinde halkımıza ücretsiz olarak dağıtılacak, vatandaşlarımız sadece gönderim ücreti ödeyeceklerdir. Ayrıca kişiye özel bastırılan pullarda bayram tebriki göndermek için kullanılabilecektir. PTT işyerlerinde bunun yanı sıra bayram öncesindeki 5 gün boyunca posta, kargo ve APS Kurye gönderilerine %10 indirim uygulanacaktır.

Kampanyayı değerlendiren Vali İ. Halil Çomaktekin ise açıklamalarında şunları kaydetti: “Türkiye genelinde PTT Genel Müdürlüğünün başlattığı çok önemli bir proje var. Projenin bir ayağını Amasya'da yapmış olmamız ayrıca anlamlıdır. Hepinizin malumu bizim iletişim ve haberleşme kültürümüzde eskiden beri kartla sevgimizi ve duygumuzu ifade etmek var. Gerek özel günlerde, gerekse bayramlarda, doğum günlerinde kartlarımızı yazıp, sevgimizi, bağlarımızı kalıcı bir şekilde dostlarımıza, akrabalarımıza ve sevenlerimize iletiyoruz. Bunu daha da canlandırmak ve bu işin önemini tekrar topluma hatırlatma bakımından bu proje önemli bir çalışmadır.

Amasya zaten tarih, medeniyet, kültür ve doğal güzellikler bakımından oldukça zengindir. Amasya'nın bu güzelliklerini ve zenginliklerini dostlarımıza, tanıdıklarımıza kartpostal vasıtasıyla hatırlatma ve iletme, Amasya'nın da tanıtımını yapma bakımından önemli bir çalışma olmuştur. İnsan bu kartı aldığı zaman korumak mecburiyetindedir. Bu hissi zaten alır ve bu kart kalıcı olur. Halkımız dostlarına bu güzellikleri tebrik kartları vasıtasıyla gösterme şansı yakalayacaktır. PTT Baş Müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına bu güzel çalışmalarından ötürü şükranlarımı sunuyor, tüm halkımızın şimdiden Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum.”

Vali Çomaktekin konuşmasının ardından basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını cevaplandırdı. Çomaktekin basın toplantısının ardından restorasyon ve güçlendirme çalışmaları devam eden Valilik binasında incelemelerde bulunarak, kısa süre içerisinde binadaki çalışmaların tamamlanarak, Valiliğin daha nezih bir ortamda halkımıza hizmet vereceğini belirtti. Müteahhit firma yetkililerinden de bilgiler alan Çomaktekin, daha sonra Pirinçci mahallesindeki tarihi sokaklarda kısa bir gezi yaparak, bölge halkıyla sohbet etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI*AMASYA


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82