PTT GENEL MÜDÜRÜ TURAL`DAN VALİ YÜKSEL`E ZİYARET

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Genel Müdürü Osman Tural, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel`i makamında ziyaret ederek Teşkilat faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Sağlık 13.11.2013 09:35:59 0
PTT GENEL MÜDÜRÜ TURAL`DAN VALİ YÜKSEL`E ZİYARET

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Genel Müdürü Osman Tural, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel`i makamında ziyaret ederek Teşkilat faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Posta ve Telgraf Teşkilatı, iki asra yaklaşan geçmişiyle ve köklü kurumsal geleneğiyle Türkiye’nin en güzide kuruluşlarındandır. Bu köklü geçmiş süresince edindiği kurumsal kimliği, saygınlığı ve kamu hizmeti görme bilincine sadık kalınması gibi üstün kurumsal erdemler vasıtasıyla her geçen yıl kendini yenileyip daha da geliştirmiştir. Hizmette kaliteyi kültürel bir değer olarak kabul ederek hizmetlerin gelişimini ve sürekliliğini sağlamak amacıyla çağımızın teknolojik imkânlarından üst düzeyde yararlanarak dünyanın en önde gelen posta teşkilatlarından biri olmuştur.”dedi.

Vali Yüksel PTT Genel Müdürü Sayın Osman Tural’ın etkili, verimli ve süratli hizmet anlayışı ve gayretleriyle hepimizin gurur duyduğu çağdaş bir hizmet kurumunu ortaya çıkardığını” belirterek “PTT Genel Müdürü Sayın Osman Tural’a başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Genel Müdürü Osman Tural da “PTT’nin 1863 yılından bu yana çıkarmış olduğu pulların sergilenmesi ile tüm insanlığa sunulmasını, ülkemizin tarihî kültürünün yansıtılmasını ve gelecek nesillerin bilgilenmesini amaçladıklarını” ifade etti. Genel Müdür Tural; “Ankara Ulus’ta hizmete açtığımız PTT Pul Müzesi’ni, belli bir program dahilinde, eğitim ve öğretim kurumlarımızın ziyaret etmelerinin özellikle öğrencilerimize tarihi ve kültürel yönden önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, ziyaretin sonunda, Ankara Valiliği Şeref Defteri’ni imzalayan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Genel Müdürü Osman Tural’a plaket sundu.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79