R.HAMZA KABASAKAL`DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Kabasakal Medya İmtiyaz Sahibi R. Hamza Kabasakal, Haymana yerel basını ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem 26.05.2016 19:06:57 0
R.HAMZA KABASAKAL`DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Kabasakal Medya İmtiyaz Sahibi R. Hamza Kabasakal, Haymana yerel basını ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 
Kabasakal, yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti. 
“Haymana’da basın mensubu olarak görevimizi layıkıyla yapmak istiyoruz. Bizim görevimiz halkımıza en doğru haberi sunmaktır. Bu kuralı birilerinin hatırlaması ve bizleri bağımsız kılması gerekmektedir. Bizim birilerini mutlu etmek gibi bir derdimiz kesinlikle olmaz ve olamaz da, her haber sonrası bizi telefonla aramak yerine haberde çıkan sorunu hallediniz. Bizler bedeli ne olursa olsun, habercilik mesleğimizi en iyi şekilde idrak etmenin derdinde olan bireyleriz. Bizler bu desturla korkusuz, cesur ve mert bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. İyi şeyler yapılıyorsa iyi, kötü giden bir şeyler varsa da o konuda gereken ne ise de yazılır. “ ifadelerini kullandı. 
“BİZİM TEK TARAFIMIZ HAYMANA’DIR”
İşlerinin siyaset olmadığını herkesin görüşüne yer vermek gazeteciliğin bir kuralı olduğunu vurgulayan Kabasakal, “Bizim işimiz siyasi getirim kesinlikle olamaz, muhalefeti yazmayın gibi bir algı var. Biz bu algıyı takmıyoruz. Zaten takarsak bu algıyı, bizler o zaman taraflı medya oluruz. Bugün sokakta bizlere aman kötü bir şey yazmayın diyenlere de sesleniyorum. Bizim tek tarafımızı Haymana’dır. Başka bir tarafımız kesinlikle olamaz. Haymana’nın menfaatleri doğrultusunda haber yapma gibi bir çizgimiz var. Örneğini vermek gerekirse, Haymana Eski Belediye Başkanı Sayın Hacı Aysu ile 2,5 sene uğraştım. Ve Sayın Aysu, bizi hiçbir zaman aramadı. Bilhassa hakkında haber yaptığımız tüm sorunları düzeltti. “ sözlerini söyledi.
“SALDIRIYI KINIYORUM”
Haymana Postası İmtiyaz Sahibi Burak Doğan’a yapılan saldırıyı da kınayan Kabasakal, “Bakınız geçenlerde Haymana Postası İmtiyaz Sahibi Burak Doğan’a bir saldırı oldu. Bu saldırı kim ve ya kimler tarafından yapıldı bilmiyoruz. Ne olursa olsun, bu eylemi yapanları esefle kınıyorum. Sayın Burak Doğan’a da geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. “ dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-POLATLI


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00