RESMEN TURU ELİMİZDEN ALDILAR

Temsilcimiz F.Bahçe`nin Braga ile karşılaştığı maçta, F.Bahçe aleyhine skandal kararlara imza atarak, temsilcimizin elenmesinde büyük pay sahibi olan Ivan Bebek`e, tepkiler çığ gibi büyüdü.

Spor 18.03.2016 10:12:25 0
RESMEN TURU ELİMİZDEN ALDILAR

Temsilcimiz F.Bahçe'nin Braga ile karşılaştığı maçta, F.Bahçe aleyhine skandal kararlara imza atarak, temsilcimizin elenmesinde büyük pay sahibi olan Ivan Bebek'e, tepkiler çığ gibi büyüdü.

 

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi’nde Braga-Fenerbahçe karşılaşmasını yöneten Hırvat hakem Ivan Bebek’e sosyal medyada tepki yağdı. ‘Bebek’ yüzlü katil diye sosyal medyada yayılan Ivan Bebek, herkesi çıldırttı. Sosyal medyada yazdıklarına dikkat eden ünlü isimler de kendini tutamadı.

İşte ünlü isimlerin Bebek’e tepkileri:

 

Mehmet Ali Erbil: FENERBAHÇE IVAANIIIN FENERBAHÇE IVAANIIIN FENERBAHÇE IVAANIIIN…. Hakem……..

Alişan: Bu soyunu sopunu……. Serefsız,gavatın adı İvan Babek..Fenerbahçe elendı,bu ılk elenmemız degıl sonda olmayacak ama boyle bır rezıl yuzunden elenmek ınsana koyuyo.. Yenılsende,yensende bız senınleyız Fenerbahçe. Hakem hırvat degıl tam bı gavat serefsız!

  • UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin deplasmanda Braga'ya 4-1 mağlup olduğu karşılaşmada verdiği kararlarla Fenerbahçetaraftarını çileden çıkaran ve Sarı lacivertlilerinAvrupa Ligi'nden elenmesine sebep olan Hırvat hakeme maç sonunda yoğun bir tepki vardı. Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, maçın hakemi Hırvat Ivan Bebek'e ağır eleştirilerde bulundu.

    AHMET ÇAKAR: MAĞLUBİYETİN SORUMLUSU BEBEK

    Verdiği hatalı kararlarla Fenerbahçe'yi saf dışı bırakan Hırvat hakeme ağır eleştirilerde bulunan Ahmet Çakartwitter hesabından "Bazı yenilgiler vardır, hakeme sığınılır ama bu gece hırsız bebek mağlubiyetin tek sorumlusu" açıklamasında bulundu.


    "ANADOLU TAKIMLARININ VE TRABZON'UN ACISINI ANLADINIZ MI?"

    Verdiği hatalı kararlarla taraftarları Fenerbahçe'nin hakkını yiyen hakeme serzenişte bulunan Çakar, Anadolu takımlarının ve Trabzonspor'un da aynı hatalardan müzdarip olduğunu ima ederek "Ey Türk milleti şimdi Anadolu takımlarının ve Tranzonun acısını anladınız mı? Türkiyede el Bebek gül Bebek,Avrupa da ivan Bebek" şeklinde bir tweet attı.


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19