RİZELİ MERHUM AHMET?E VEFA

Dün Çaytv ekranlarında Doç.Dr. Levent Eraslan?ın Gündem Özel programına katılan ünlü gazeteci Nedim Şener aynı zamanda Belediyemiz çalışanı atma türkü üstadı merhum Ahmet Çakar (Küçük Ahmet) ile ilgili hepimizi duygulandıran güzel sözler sarf etti.

Belediye Haberleri 2.09.2018 11:15:01 0
RİZELİ MERHUM AHMET?E VEFA

Dün Çaytv ekranlarında Doç.Dr. Levent Eraslan’ın Gündem Özel programına katılan ünlü gazeteci Nedim Şener aynı zamanda Belediyemiz çalışanı atma türkü üstadı merhum Ahmet Çakar (Küçük Ahmet) ile ilgili hepimizi duygulandıran güzel sözler sarf etti.

 

Koca yürekli dev olarak betimlediği Ahmet kardeşimizin vefatı ile ilgili FETÖCÜ teröristlerin binlerce kilometre öteden yaptıkları alçakça sosyal medya paylaşımı ve ölüm üzerinden yaptıkları algı yönetimi çalışmasına karşılık Nedim Şener; “Ahmet kardeşimizin aziz hatırasının Rize’de canlı tutulmasını ve Rizelinin asla FETÖcüleri unutmamasını”  da programda belirtti.

 

Konu ile ilgili bugün Posta Gazetesi yazarı Nedim Şener ile bugün bir telefon görüşmesi yapan Belediye Başkanımız Prof.Dr. Reşat Kasap “Rizelinin yiğit ve fedakâr olduğunu, hemşerimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan vefalı olmayı örnek aldıklarını  ve Ahmet kardeşimizin aziz hatırasını yaşatmak için şehirde rahmetliyi yaşatacak bir yer oluşturacaklarını, örneğin yaşadığı sokağa veya Belediyemiz tarafından yapılan bir spor merkezine adını koyabileceklerini belirtti.  Nedim Şener’i güzel Rize’mize de davet eden Başkan Kasap, 15 Temmuz gecesini ve ülkemize yapılan ihanet girişimini asla unutturmayacaklarını vurguladı.    


Anahtar Kelimeler: RİZELİ MERHUM AHMET?E VEFA
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22