SIHHİYE`DE YAYALAR TARAFINDAN KULLANILMAYAN ESKİ ÜST GEÇİT KALDIRILDI
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent?in cadde ve sokaklarında atıl durumda kalan, ekonomik ömrünü tamamlamış vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden üst geçitleri kaldırmaya başladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in cadde ve sokaklarında atıl durumda kalan, ekonomik ömrünü tamamlamış vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden üst geçitleri kaldırmaya başladı.
İlk olarak Mithatpaşa Caddesi Süleyman Sırrı Sokak kesişimi ile Sıhhiye yönünde bulunan üst geçidin söküm işlemlerini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Tahliye ve Yıkım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ikinci söküm çalışmasını da Necatibey Caddesi'ndeki üst geçit için gerçekleştirdi.
SÖKÜM İŞLEMİ GECE SAATLERİNDE YAPILIYOR
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, trafik akışını engellememek, yaya ve sürücülerin güvenliğini tehlikeye atmamak için çalışma saatlerini 22.00-06.00 arasında düzenliyor.
Trafiğin yoğun olmadığı saatlerde söküm işlemini yapan ekipler, çalışma yaparken yolu trafiğe de kapatıyor.
Yeni ve tertemiz görüntüsüyle araçlara ve vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Necatibey Caddesi girişinde üst geçidin kaldırılmasının ardından trafik lambası ve sinyalizasyon sistemi kurulacak.
Tek tek eskiyen, paslanan ya da yıpranan üst geçitleri tespit ederek, kaldırmaya devam edecek olan ekipler, vatandaşlardan gelen uyarılar ve bildirimlere göre de bir çalışma programı yürütecek.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER;ABDULLAH ORTAÇ
-
1
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
2
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
3
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
4
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
5
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
6
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
7
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
8
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
9
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
10
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
11
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



