SINAV KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Sınav Koleji öğrencilerinin değerler eğitimi kapsamında Alzheimer Derneği yararına 8 aydır yürüttükleri ?Onlar Unuttu Biz Hatırlıyoruz? projesinin son aşaması olarak ?Ankara Modern Orkestrası? konseri ve diğer etkinliklerin yer aldığı bir program gerçe

15.05.2015 09:58:01 0
SINAV KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Sınav Koleji öğrencilerinin değerler eğitimi kapsamında Alzheimer Derneği yararına 8 aydır yürüttükleri “Onlar Unuttu Biz Hatırlıyoruz” projesinin son aşaması olarak “Ankara Modern Orkestrası” konseri ve diğer etkinliklerin yer aldığı bir program gerçekleştirilecek. Konserden elde edilecek gelir ile Mersin ilinde” Alzheimer Hastaları Bakımevi” tefrişi yapılacak. 

Mustafa Kemal Mah. 2080. Sok. No:4 - Ankara (Eskişehir Yolu üzeri - Türkiye Atom Enerjisi Kurumu arkası)nda bulunan Sınav Koleji Yerleşkesinde Bugün saat 18.00'de başlayacak konserde elde eilecek gelir ile  Mersin ilinde Alzheimer Hastaları Bakımevi” tefrişi yapılacak. 

SINAV KOLEJİ HAKKINDA

İlk kez Ankara’da faaliyet göstermeye başlayan Sınav Eğitim Kurumları, bugün ülke genelinde yaygın, öncü ve örnek bir kurum olarak saygın bir marka hâline gelmiştir.

Sınav Eğitim Kurumları, öylesine kurulmuş bir işletme değildir. Felsefesi, hedefleri, ismi, renkleri, sloganları, amblemi, reklamı, tanıtımı, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, danışılmış, sorulmuş; kısaca kolektif bir aklın ürünü olarak ortaya çıkmıştır.

“İLK”LERİN KURUMU

Sınav Eğitim Kurumları, sınavlara hazırlık yayınlarındaki öncülüğünü, dershanecilik alanına da taşıyarak bu alanda pek çok yeniliğe imza atmıştır. Soru ağırlıklı bol testli dergiler, kitap ekleri, dershaneciliği eksen alan dergicilik gibi birçok ilk Sınav Eğitim Kurumları ile başlamıştır. Hepsinden önemlisi, birbirinin karşıtı olarak sunulan “dergi ve dershane birlikteliği”nin temeli Sınav Eğitim Kurumları ile atılmıştır.

250’ye yakın dershanesi, yüzlerce bayisi, binlerce çalışanıyla Türkiye’nin yaygınlığı en yüksek, en büyük ve güvenilir eğitim kurumlarından biri olan Sınav Eğitim Kurumları; yayıncılıkta olduğu gibi dershanecilikte de çıtayı yüksek tutmuştur.

Kaliteli ve kapsamlı yayınları, seçkin eğitimcilerden oluşan nitelikli kadrosu, özgün bir sistematiğe ve planlamaya sahip yönetim anlayışı, özveriyle ve yeniliklere açık bir anlayışla çalışan dershaneleriyle her yıl yüz binlerce gencimizi geleceğe hazırlamaktadır.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


41.6° / 29.2°
  • BIST 100

    10746,29%0,06
  • DOLAR

    32,84% 0,12
  • EURO

    35,15% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2498,90% 0,38
  • Ç. ALTIN

    4024,53% 1,29