SAADET PARTİSİ ÇANKAYA TEŞKİLATINDAN ARTUKLU HABER'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Saadet Partisi Çankaya ilçe teşkilatı Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a Teşekkür Plaketi verdi.

10.02.2021 12:14:00 0
SAADET PARTİSİ ÇANKAYA TEŞKİLATINDAN ARTUKLU HABER

Saadet Partisi Çankaya ilçe teşkilatı Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a Teşekkür Plaketi verdi.Artuklu Haber Genel Yayın yönetmeni Abdullah Ortaç'ı ziyaret eden Saadet Partisi Çankaya ilçe Başkanı İlhan Kaya ve ilçe yönetim Kurulu üyeleri , siyasi çalışmalarına haberlerinde yer veren Artuklu Haber İnternet Gazetesi ve Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a  teşekkür ettiklerini belirten bir Plaket sundu.

Fotoğraf açıklaması yok.

Pleket için teşekkür eden Artuklu Haber İnternet  Gazetesi Genel yayın yönetmeni Abdullah Ortaç   basınının günümüzdeki yapısıyla ilgili bilgiler vererek daha sonra sözü basın sektöründeki sorunlara getirdi.,Ortaç açıklamasında “Basın özgürlüğü ve basın özgürlüğünü de kapsayan ifade özgürlüğü, çağımızda demokratik yaşamın olmazsa olmazıdır. Çağdaş demokratik toplumlarda halkın haber alma hakkı, basın ve ifade özgürlüğüyle mümkündür. Bu hak günümüzde sosyal medyayı da kapsayacak bir biçimde genişlemiştir. Ancak, basınımızın bugünkü yapısını da içtenlikle ortaya koymak zorundayız. Gazete, televizyon, dergi, radyo, haber ajansı, internet-elektronik yayıncılığını kapsayan bu geniş sektörümüzde, basın meslek ve etik ilkelerine uymayan kişiler Türkiye'nin her yerinde zaman zaman boy göstermektedir. İsteyen herkes, eğitimine, bilgi birikimine bakılmaksızın habercilik yapabilmektedir. Günümüz Türkiye’sinde basın sektöründe yaşanan sorunların en büyük nedeni de bu kuralsızlıktır.Bir an önce İnternet Basın yasasının Meclise getirilerek yasalaşması gerekmektedir.  ” dedi.

 

Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanı İlhan Kaya ise yaptığı açıklamada;Artuklu Haber Gazetesi   Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a  pleket  vermek ten büyük bir keyif aldığını belirterek, 
basın mensuplarının yaptığı çalışmaların önemine değinerek  , Artuklu Haber İnternet Gazetesi,Saadet Partisi ilçe teşkilatımızın çalışmalarına yer vererek,bizleri mutlu etmiştir.Siyasi Partilerin seçmenlere ulaşmasında büyük önem taşıyan Basın kurumlarının tarafsızca haberlerinde yer vermesi büyük önem taşımaktadır.Artuklu Haber Gazetesi de bu görevi başarı ile yürütmektedir.''Dedi.

 

Konuşmaların ardından Saadet Partisi Çankaya ilçe Başkanı İlhan Kaya ,Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a Rahmetli Necmettin Erbakan Hoca'nın ''DAVAM''kitabını hediye etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33