SAADET PARTİSİ OCAK AYI MARDİN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Mardin Saadet Partisi il divan toplantısı ,Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç ve il Müfettişi Mehmet Salih Kahraman'ın katılımı ile Mardin il Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Siyaset 7.02.2021 17:06:00 0
SAADET PARTİSİ OCAK AYI MARDİN  İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Mardin Saadet Partisi il divan toplantısı ,Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç ve il Müfettişi Mehmet Salih Kahraman'ın katılımı ile Mardin il Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Saadet Partisi il başkanlığı binası toplantı salonunda gerçekleştirilen 2021 yılının ilk divan toplantısına,Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç'in yanısıra Saadet Partisi Marin il Müfettişi Mehmet Salih Kahraman Saadet Partisi Mardin İl Başkanı Mehmet İmamoğlu, İl Başkan Yardımcısı Ahmet İletmiş, Eğitim İşleri Başkanı Nusret Uygur, Artuklu İlçe Başkanı Basri Durmaz  ve partililer katıldı.  Toplantının basına açık bölümü, birim başkanlarının sunumu ve ilçe raporlarının ardından gerçekleşti. 

 

Ocak ayı il Divan toplantsında Kızıltepe ilçe Başkanı Hacı ilhan başarılı çalışmalara imza attıklarını,son günlerde Partiye katılımların arttığını belirterek ,Kızıltepe ilçesinde 50 kişilik katılım sağladıklarını ve önümüzdeki günlerde de katılımların süreceğini ifade etti.,Toplantıda ayrıca Saadet Partisi Mazıdağı ilçe Başkanı,Ömerli ilçe Başkanı,Midyat ilçe Başkanı raporlarını sunarak ,divana çalışmaları hakkında bilgi sundu.

 

İl Divan toplantısında bir konuşma yapan Saadet Partisi Mardin il başkanı Mehmet İmamğlu,Milli Görüş hareketinin kurucusu ve merhum lider Necmettin Erbakan'ın izinde gittiklerini ve aynı çizgide yola devam ettiklerini belirterek şunları söyledi  "İslam coğrafyası kan gölüne dönmüş ve batılılar mazlum coğrafyalara üzerinde her türlü kirli planlarını uygulamaya devam ediyorlar. Avrupa ve batılı ülkeler, mazlum coğrafyalar ve islam ülkeleri üzerindeki emperyalist oyunlarını hiç aksatmadan sürdürüyorlar. Her defasında bir başka oyunlarıyla karşılaştığımız batılı güçlerin oyunana son verecek yegane çözüm; Her vesileyle tekrar ettiğimiz gibi islam birliği olacaktır. Merhum Erbakan'ın D8'ini yeniden canlandıracak, yurt içinde ve yurt dışında bu vatanı adeletle, liyakatle yöneterek temsil etmeye devam edeceğiz. Saadet Partisi olarak, devlet kademelerindeki heyecansızlığı ve disiplinsizliği ortadan kaldıracağız ve topyekûn ehliyet ve liyakat merkezli bir idari şekli ülkemizde devreye sokacağız. Bunu geçmişte yaptık, tekrar yapacağız. Cenab-ı Hak bu hususta hepimize güç ve kuvvet versin. Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünyayı kurmak için canla başla çalışmaya bir kez daha söz vermiş olduk. İnşallah bütün teşkilatlarımız ile birlikte  inanç azim ve kararlılık ile davamızın ideallerini, ülkemizin ve bütün insanlığın kurtuluş reçetesini halkımızın tamamına ulaştıracağız.Bugün gerçekleştirdiğimiz  bu divan toplantısını yeni bir başlangıç olarak kabul ediyor, İl divan toplantımızın  şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.“ dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29