Safir Kolye

Dünyada en değerli taşlardan biride safir taşıdır. Hindistan’da çıkarılmakta ve kütleler halinde satılmaktadır.

Tanıtım Yazısı 21.08.2020 17:31:00 0
Safir Kolye

Dünyada en değerli taşlardan biride safir taşıdır. Hindistan’da çıkarılmakta ve kütleler halinde satılmaktadır. Mücevher sektöründe oldukça değerlidir. Çevre koşullarına karşı çok dayanıklı bir taştır. Özel işlemlerden geçirilerek ziynet eşyası haline getirilmektedir. Takılardan en tercih edilenler arasında safir kolye bulunmaktadır. Her bütçeye ve her zevke uygun safir taşlı bir takı bulmak mümkündür.

 

Son derece parlak ve temizlenmesi kolaydır. Renkleri mavi, sarı, gri, yeşil olarak bilinmektedir. En tercih edilen renkler mavi ve yeşil safir taşlarıdır. Sadece mücevher olarak değil, meditasyonda da kullanılmaktadır. Çeşitli faydaları bilinmekte ve şifalı taşlar kategorisinde yerini almaktadır. Yüzyıllardır değeri hiç eksilmeyen bu kıymetli taş,  pırlanta sektörünün gözdesidir.

 

Safir taşının faydaları: Kıymetli mücevher üretiminde çok rağbet gören safir taşı, bazı şifalı özelliklere de sahiptir. Güç taşı olarak bilinmekte ve karar verme konusunda doğru kararlar vermeyi kolaylaştırmaktadır. Safir kolye ya da safirden başka takılar kullanmak, aynı zamanda yaydığı pozitif enerjiyle meraklılarına iyi gelmektedir.  İncelemek ve satın almak için; https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-safir-kolye  sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: Safir Kolye
25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88