SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI PROF.DR. EMİNE ALP MEŞE MARDİN`DE

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Daire Başkanları ile beraber Mardin?e geldi.

19.12.2018 19:44:23 0
SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI PROF.DR. EMİNE ALP MEŞE  MARDİN`DE


 Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Daire Başkanları ile beraber Mardin’e geldi.

 

Uçakla Mardin'e gelen  Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Mardin Havalimanında Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye başkan vekili Mustafa Yaman,Eşi Gülseren Yaman,Mardin il sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz  karşıladı.

 

Mardin'e gelen Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Daire Başkanları ile beraber,07.10.2018 tarihinde sabah saatlerinde trafik kazası geçiren ve ilk değerlendirmesi  görev yaptığı Mardin Devlet hastanesinde yapılmasının ardından sağ ayak bileğinde ciddi hasarı mevcut olduğu için Uçak Ambulans ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine nakledilip orada tedavisi bittikten sonra tekrar görevi başına dönen  Mardin Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tolga KİRİŞ’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Bakan Yardımcısı  Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Daire Başkanları ile beraber Mardin'de il değerlendirme toplantısı gerçekleştireceği ve Mardin'de görev yapan Aile hekimleri ile bir araya gelerek karşılıklı değerlendirmelerde bulunacakları öğrenildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


33.9° / 20.2°
  • BIST 100

    10628,13%-0,45
  • DOLAR

    32,17% -0,14
  • EURO

    34,91% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2430,37% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3908,75% -0,01