SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA MARDİN'DE

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,Şehir ziyaretleri kapsamında Mardin'e Geldi. Sağlık Bakanı Koca Mardin'deki hastane ziyaretinden sonra yapacağı esnaf ziyareti ile esnafın sorunlarını dinleyecek ve onlarla sohbet edecek.

Mardin 1.09.2023 12:19:00 0
SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA MARDİN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şehir ziyaretleri kapsamında Mardin'e Geldi. Sağlık Bakanı Koca   Mardin'deki hastane ziyaretinden sonra yapacağı esnaf ziyareti ile  esnafın sorunlarını dinleyecek ve onlarla sohbet edecek.

 

Mardin Havalimanında Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ve Ak Parti Mardin Milletvekilleri Muhammed Kaya ile Faruk Koca,Ak Partili Belediye Başkanları ve Yetkililer tarafından karşılandı. Hava limanından Mardin Valiliğine geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Valilikte Basın açıklaması yaptı.

 

Tüm gün Mardin'de  zaman geçirecek olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sonrasında gerçekleştireceği Ak Parti İl Başkanlığında bilgilendirme sunumu etkinliğinde bulunacak. Bakan Koca ardından 3 Kademe Teşkilat Buluşması programında yer alacak.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Mardin'de gerçekleştireceği ziyaretinin cumaya denk gelmesi üzerine  Cuma namazını Mardin'de Cuma Namazını kılmasının ardından  Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek burada Sağlık çalışanları ile buluşacak. Sağlık çalışanların sorunları hakkında ilk ağızdan bilgi alacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mardin'deki hassene ziyaretinden sonra yapacağı esnaf ziyareti ile  esnafın sorunlarını dinleyerek  esnafın sorun ve isteklerini dinleyecek.

  Bakan  Fahrettin Koca, Mardin'de   esnaf ziyaretlerinin ardından   'Gençlik Buluşması' programına katılacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


Anahtar Kelimeler: SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN MARDİN'
23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00