SAĞLIK TEŞKİLATINDAN SAVUR İLÇE KAYMAKAMI MUHAMMED KAYA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Savur Belediyesi tarafından Prof. Dr. Aziz SANCAR İlçe Devlet Hastanesinde yapılan modernizasyon, bakım ve tadilat çalışmaları nedeniyle Savur İlçe Kaymakamı Muhammed KAYA ’ya teşekkür ziyareti ...

1.02.2023 11:01:00 0
SAĞLIK TEŞKİLATINDAN SAVUR İLÇE KAYMAKAMI MUHAMMED  KAYA

Savur İlçe Belediyesi  tarafından Prof. Dr. Aziz SANCAR İlçe Devlet Hastanesinde yapılan modernizasyon, bakım ve tadilat çalışmaları nedeniyle Mardin  il sağlık Müdürlüğü teşkilatı,Savur  İlçe Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA ’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

Mardin İl Sağlık Müdürü Dr. Saffet YAVUZ, Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed  Kaya'ya İlçe Devlet Hastanesine verdiği destekler ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Dr. YAVUZ, ayrıca hastaneye sunduğu hibe ve desteklerinden dolayı Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ensari KAVAK ile Başkavak Mahallesi Muhtarı Mecit ÖZEL'e de teşekkür etti.

 

Savur ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed . KAYA, İl Sağlık Müdürlüğü heyetinin  ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek;

 

"İlçe Devlet Hastanemiz ilçemizin çok önemli hizmet kurumlarından biridir. Halkımızın burada rahat ve temiz bir ortamda hizmet görmesi bizim için de çok önemlidir. Bu nedenle hastanemiz her türlü desteği hak etmektedir. Yapılan tüm çalışmaların halkımıza ve sağlık çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19