ŞAHBUDAK?TAN ??ANNELER GÜNÜ??MESAJI

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ŞAHBUDAK, yaklaşan ?Anneler Günü? ile ilgili bir mesaj yayınladı.

3.05.2016 15:52:41 0
 ŞAHBUDAK?TAN ??ANNELER GÜNÜ??MESAJI

   Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ŞAHBUDAK, yaklaşan “Anneler Günü” ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Ömer ŞAHBUDAK, “Anneler sevginin, şefkatin, fedakârlığın ve sabrın eşsiz timsalidir. Hiç kimsenin şüphesi yoktur ki dünyanın en masum, en temiz, en güzel duygusu annelik duygusudur. Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınlarımız, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. 

Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir.
Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır.

Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlıklardır. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda, şefkatle bağrına basan annelerimize, hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ŞAHBUDAK, insanların hayatında hakları inkâr edilemez derecede büyük olan annelerimize bu özel günde en güzel hediyenin çiçek olduğunu söyledi.

Başkan Ömer ŞAHBUDAK “Özel günlerde günü birlik iş yapan ve kayıtlı üyelerimizle haksız rekabet yaratan seyyar çiçek satıcıları ile mücadelemiz artarak devam etmektedir.

Özellikle Akdeniz ve Yenişehir bölgelerinde özel günlerde faaliyetlerini arttıran seyyar çiçekçilere karşı Akdeniz ve Yenişehir zabıta ekiplerinin 8 Mayıs Anneler Gününde de kayıtlı esnafın yanında olacaklarını umuyoruz.

Mersin’ de bulunan  çiçekçi esnafının Anneler Günü’ne hazır olduğunu belirten Başkan Şahbudak, annelerini çiçek ile kutlamak isteyen herkes her çeşit çiçeği en uygun fiyata esnaflarımızda bulacaktır “ dedi.    

 Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerimizin, anne adaylarımızın Anneler Günü'nü kutluyor ve yüreğinde evlat acısı taşıyan tüm şehit annelerimizin hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04