ŞAHİN: ANKARA?NIN SORUNLARINA KAYITSIZ KALMAYACAĞIZ

Başkent Kültür Spor Kulübü tarafından TMMOB Teoman Öztürk Sosyal Tesislerinde düzenlenen dayanışma ve tanışma kahvaltısına katılan ASMMMO(Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) Başkanı Ali Şahin yaptığı açıklamada,``Ankara`nın sorunlarına kayıts

5.11.2016 12:19:42 0
ŞAHİN: ANKARA?NIN SORUNLARINA KAYITSIZ KALMAYACAĞIZ

Başkent Kültür Spor Kulübü tarafından TMMOB Teoman Öztürk Sosyal Tesislerinde düzenlenen dayanışma ve tanışma kahvaltısına katılan ASMMMO(Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) Başkanı Ali Şahin yaptığı açıklamada,''Ankara'nın sorunlarına kayıtsız kalmayacağız.''Dedi.

 

Başkent Kültür Spor Kulübü tarafından TMMOB Teoman Öztürk Sosyal Tesislerinde düzenlenen dayanışma ve tanışma kahvaltısına katılan ASMMMO(Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) Başkanı Ali Şahin , meslektaşımız Başkent Kültür Spor Kulübü Başkanı Yaşar Çelebi’nin davetiyle burada bulunmaktan oldukça memnunum diyerek şunları söyledi: Ülkemizin Başkentinde ister amatör olsun ister profesyonel olsun bütün spor dallarını ve faaliyetlerini olabildiğince destekleyeceğiz. Ankara’nın her alanında varız var olmaya da devam edeceğiz. Bu hususta önümüzdeki dönemde hem ilçe belediyelerimizle hem de Büyükşehir Belediyemizle gerekli görüşmeleri yapacağız. Sadece spor alanında değil Ankara’mızın ve meslektaşlarımızın sorunları hakkında da gerekli diyalogları kuracağız. Yaşanan sorunların çözümünde etkin olmak ve çözümün parçası olmak hem şehrimize hem de kıymetli meslektaşlarımıza karşı bizim sorumluluğumuzdur. Yaşanan her türlü olumsuzluğun giderilmesinde ASMMMO çözüm merkezlerinden biri olacak.

 

 

22 Yıldır semtimizin gençleri ve çocukları için spor yapma olanakları yarattıklarını vurgulayan Başkent Kültür Spor Kulübü Başkanı Yaşar Çelebi, “ Yıllardır sadece başarıya odaklanmış kulüplerin spor dünyasında varolabileceği vaaz edildi bizlere. Bizse semtimizin gençliği kötü alışkanlıklardan kurtaracak ; onlara dostluğu, kardeşliği, dayanışmayı ve barışı öğretecek; sporun sadece bedensel değil zihinsel ve ruhsal bir uğraş olduğunu kavratacak bir kültürün yerleşmesi için mücadele ettik.”dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22