ŞAHİN?DEN SİVİL TOPLUM ÇIKIŞI

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Ali Şahin, ?yaşadığımız olağanüstü günlerde sivil toplum kuruluşlarının susması ülkemize ve milletimize ihanettir? dedi.

12.01.2017 14:31:43 0
ŞAHİN?DEN SİVİL TOPLUM ÇIKIŞI

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Ali Şahin, “yaşadığımız olağanüstü günlerde sivil toplum kuruluşlarının susması ülkemize ve milletimize ihanettir” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara Valiliğinin Ankara’da gösterileri yasaklayan kararına karşı 

DİSK, KESK, TMMOB, ATO(Ankara Tabip Odası) ve ASMMMO gibi meslek örgütleri bir araya gelip  Ankara Valiliğinin gösteri yasağını hep birlikte eleştirerek  asıl amacın başkanlığa tepkileri engellemek olduğunu belirtmişti.

 

DEMOKRASİYİ BİLMEYENLER EZBERE KONUŞUYOR

 

Meslek Odaları ve sivil toplum kuruluşlarının toplumun vicdanı olduğunu vurgulayan Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Ali Şahin şunları söyledi: Birileri çıkıp bizleri eleştiriyor. Siyaset yaptığımızı iddia ediyorlar. Bizler yani   meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları toplumun vicdanıyız, sağduyusuyuz. Ülkemizle ilgili kaygılarımızı ifade etmemiz siyaset değil çoğulcu demokrasinin bir gereğidir. Sapla samanı ayıramayanların demokrasiyi anlamasını beklemiyorum. Kimsenin emir eri, sözcüsü yada silahşörü değiliz. Toplumun kaygılarını dile getiren kanaat önderleriyiz.Olmaya da devam edeceğiz.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82