Şahkullubey`den Berat Kandili Mesajı

Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Polisiye Haberler 23.06.2013 02:47:43 0
Şahkullubey`den Berat Kandili Mesajı

Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.Gönül Bekin Şahkuulubey`in Kandil Mesajı şöyle;

``Ramazan iklimi gönül kapımızı çalarken, Allah (c.c)’ın bizlere sunduğu manevi nimetlerden biri olan, Berat Kandili’ni idrak ediyoruz. Kul olmak; her koşulda Yaradan’a dönmektir, hatayı fark edip O’nun affına sığınmak, gönül üzere bir hayat yaşamayı dilemektir.

Gök kapılarının açıldığı, meleklerin müminlere müjdeyi verdiği bu gece, bütün dünyevi sıfatlarımızdan sıyrılıp, asıl kimliğimiz (yalnızca O’nun kulu olarak) ile Allah’a yönelmeliyiz. Yüce Rabbim bizleri, adaleti yaymada, öfkeyi yutmada, kin ve düşmanlıkları söndürmede, ayrılıkları birleştirmede, kırgınların arasını bulmada, iyilikleri ortaya çıkarmada, kötülükleri gizlemede, yumuşak huylulukta, alçak gönüllülükte, güzel davranışlarda, ağırbaşlılıkta, insanlarla iyi geçinmede, erdemli olmada, her durumda iyiliği seçmede, salihler gibi olmaya, onların süsüyle süslenmeye, muttakilerin mücevherlerini kuşanmaya muvaffak eylesin…``Dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Berat Kandili’ni kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.



ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER AJANSI


35.9° / 22°
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,05% 0,00
  • EURO

    37,61% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2740,78% -0,76
  • Ç. ALTIN

    4480,76% -0,12