Tarih: 13.03.2014 09:32

ŞAHKULLUBEY`DEN ``KADIN KİMLİĞİ``TEMALI SERGİ AÇILIŞI

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Mardin Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Gönül Bekin Şahkullubey ve Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Resim Öğretmeni Sibel Abiç’in, kadın kimliği ve kadim şehir Mardin temalı resim sergisinin açılışını birlikte yaptı.

Kızıltepeli Şair ve Ressam Sibel Abiç, “Kadın & Mardin” temalı ikinci kişisel resim sergisini dünya emekçi kadınlar gününde sanat severlerin beğenisine sunduMardinli sanatseverler tarfından merak konusu olan sergide, Ressam Sibel Abiç, kadın kimliği ve kadim şehir Mardin temalı sanatsal çalışmalarını, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Mardin Müzesi ek binasındaki serginin açılışını Ak Parti Mardin Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Gönül Bekin Şahkullubey ve Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz birlikte gerçekleştirdi.

Mardin Müzesi Ek Binası’nda yapılan sergi açılışında konuşan Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin`in bir sanat şehri olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin Mardin turizmine katkı sunacağını kaydetti. Vali Dr. Ahmet Cengiz, eserlerin hepsinin çok güzel olduğunu belirterek, Abiç`e 8 Mart Dünya kadınlar gününe özgü "Kadın & Mardin" isimli resim sergisi için teşekkür etti.

Resim Sergisi açılışına Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aladdin Aydın ile birçok sanatsever katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —