ŞAHKULLUBEY,KOMİSYON BAŞKANLIĞI GÖREVİNE BAŞLADI

Ak Parti Mardin Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Gönül Bekin Şahkullubey,Dilekçe Komisyonu Başkanlığı Görevine başladı.

Polisiye Haberler 14.01.2014 20:27:50 0
ŞAHKULLUBEY,KOMİSYON BAŞKANLIĞI GÖREVİNE BAŞLADI

Ak Parti Mardin Milletvekili ve TBMM  Dilekçe Komisyonu Başkanı Gönül Bekin Şahkullubey,Dilekçe Komisyonu Başkanlığı Görevine başladı.

TBMM Dilekçe Komisyonu`nun yeni Başkanı, Hac dönüşü başörtüsüyle Meclis çalışmalarına katılan AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey olmuştu

Dilekçe Komisyonu, eski Başkan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş`in, partisinin Çanakkale Belediye Başkan adayı olması nedeniyle boşaldığı Başkanlık seçimi yapılmış ve 

AK Parti`li milletvekilleri tarafından aday gösterilen ,Akl Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubeyi  başkanlığa aday göstemiş ve  Gönül Bekin Şahkulubey de toplantıya katılan 7 milletvekilinin 7`sinin de oyunu alarak Dilekçe Komisyonu Başkanı seçilmişti.

Böylece, TBMM`deki 17 ihtisas komisyonundan 3`ünün başkanı  da kadın oldu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, dün TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanlığına seçilmişti. TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığını da Azize Sibel Gönül yürütüyor.

Dilekçe Komisyonu Başkanlığı Görevine seçilen Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey Komisyon Başkanlığı Görevine başladı.Yeni Odasına taşınan Dilekçe Komisyonu Başkanı Şahkulluby`e yeni görevindeArtuklu Haber olarak  Başarılar dieriz.



ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:ABDULLAH ORTAÇ/ANKARA


35.9° / 22°
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,05% 0,00
  • EURO

    37,61% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2740,78% -0,76
  • Ç. ALTIN

    4480,76% -0,12