``Saman İthal Eden Ülke Olduk``

Saadet Partisi Mardin 4.sıra adayı olan Midyat ilçesinin sevilen isimlerinden Sabahattin Aydın,Artuklu Haber Mardin temsilcisi ,Araştırmacı Gazeteci -Yazar Ahmet Çınarbaş`a Gündeme ve 1 Kasım Milletvekili seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Mardin 23.10.2015 23:04:25 0
``Saman İthal Eden Ülke Olduk``

Saadet Partisi Mardin 4.sıra adayı olan Midyat ilçesinin sevilen isimlerinden Sabahattin Aydın,Artuklu Haber Mardin temsilcisi ,Araştırmacı Gazeteci -Yazar Ahmet Çınarbaş'a Gündeme  ve 1 Kasım Milletvekili seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Mardin adayı Sabahattin Aydın,Mardin Temsilcimiz Ahmet Çınarbaş'a Çarpıcı açıklamalarda bulundu.Gündem yaratacak açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Mardin Milletvekili adayı Sabahattin Aydın,Saadet Partisinin Mardindeki, Oylarını önemli oranda arttıracağını iddia ederek,1 Kasım seçimlerinde önemli oy oranına ulaşacaklarını belirtti.

Sabahattin Aydın Ahmet Çınarbaş'a şu açıklamayı yaptı:

''Saadet Partisi olarak hiç kimseyi ayırt etmiyoruz. Hiç bir partinin alternatifi değiliz.  Mevcut  sistem bir kamburdur.  İç ve dış siyasette izlenen politikalar yanlıştır. 
Türkiye için milli görüş bir fırsattır. Milli görüşün tek hedefi yaşanabilir bir Türkiye ve dünyadır.
Yanlış tarım politikaları yüzünden şu anda saman ithal eden bir ülkeyiz.
Türkiye'de yaşanan büyük göçlerden dolayı Tarım ve hayvancılık bitme noktasına gelmiştir. 
Halk kredilerden dolayı perişan ve ne yapacağını bilemez bir halde.
Saadet partisinin olmazsa olmazı  insan hak ve hukukudur.  Hangi ırktan, mezhepten, olursa olsun bizler için çok değerlidir. İnsanın doğuştan almış olduğu haklar pazarlık edilemez, siyasete alet edilemez. 
Halkımız bizlere bu görevi tevdi ederse verdiğimiz her sözün arkasında duracağız, vermezseler de binlerce koltuk halkımıza feda olsun. Akan gözyaşlarının dinmesi için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğim. 
 
Hedefimiz bir önceki seçimin çok çok üstünde oy almaktır. 
 
Seçmenlere şunu söylemek istiyorum, insanlara doğuştan verilen hak ve hürriyetler siyasete alet edilemez pazarlık konusu dahi yapılamaz. Bunu yapanların her zaman karşısında Olacağım, ne acıdır ki, ülkemiz ve insanları siyasete alet ediliyor, oysa ki ülkemiz olduğu yerdedir yanlış olan politikalardır.  Az önce belirttiğim gibi üklenin birlik beraberliği için çalışmalarıma aralıksız devam edeceğim.''Dedi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANS-MARDİN
ÖZEL HABER:AHMAET ÇINARBAŞ

 


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,14% 0,05
  • EURO

    38,25% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2935,14% 0,66
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,39