Samsunlu Genç İş İnsanlarından Ankara Çıkarması

Kısa adı İSGİD olan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği Genel başkanı Fatih Aşcı ve beraberindeki heyet Ankara’ya bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ankara 13.06.2024 15:59:00 0
Samsunlu Genç İş İnsanlarından Ankara Çıkarması

Kısa adı İSGİD olan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği Genel başkanı Fatih Aşcı ve beraberindeki heyet Ankara’ya bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ankara, İstanbul ve Samsun gündemine dair gerçekleşen ziyaretlerde; siyaset, ekonomi, eğitim ve ülke gündemine dair konular hakkında iş insanları, siyasiler ve bürokratlarla fikir alışverişinde bulunuldu.

Ankara’daki ilk ziyaretini Samsunlu İş İnsanı, ASİYAD, ASFED ve SAMKON yöneticisi Sn. Osman Yılmaz’a gerçekleştiren İSGİD, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Sn. Yüksel Duman’ı, Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürü Sn. Hasan Basri Kurt’u, İçişleri Bakanlığı Destek Hizmet Başkanlığı Sosyal İşler Hizmet Müdürü Sn. Hilal Çamaş’ı, Türk Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Mehmet Öz’ü, Afad Strateji Geliştirme Genel Müdürü Sn. Dr. Sadi Ergin’i, Koza Holding Ceo’su Sn. Mahmut Çelik’i, Ankara Gazi Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Musa Yıldız’ı, Samsun Milletvekilleri Av. Orhan Kırcalı, Av. Ersan Aksu, Sn. Murat Çan, Sn. Mehmet Karaman’ı; İstanbul Milletvekilleri Sn. Seda Gören, Sn. Şengül Karslı, Sn. İsmail Erdem, Sn. Mustafa Demir, Sn. Şamil Ayrım’ı, CHP Genel Başkan Yardımcısı, Genel Sayman’ı ve İstanbul Milletvekili Sn. Özgür Karabat’ı, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sn. Erhan Usta’yı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’ı, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel’i, TBMM Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Sn. Celal Adan’ı, makamlarında ziyaret etti.

Genç İş İnsanlarından Genç Vekillere de Ziyaret

İsgid ayrıca 27. dönem en genç Milletvekili Sn. Rümeysa Kadak’ı, 28. Dönem En Genç Milletvekili ve En Genç TBMM Meclis Üyesi sn. Zehranur Aydemir’i de ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında fidan bağışı ile hayata geçirilen İstanbul Samsunlular Ormanından, kişisel gelişim ve iş sektörü ile ilgili gerçekleştirilen seminerlerden, önemli iş insanları ile yaptıkları söyleşilerden ve katma değerli etkinliklerden bahsedildi.

Yönetim Kurulu ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Genel Başkan Fatih Aşcı; “ziyaretlerin devamının geleceğini, gerek siyasi, gerek ekonomik ve gerekse sosyal sorumluluk alanında farkındalık oluşturacak projelerle gündemde kalmaya devam edeceklerini bildirdi.”

Karadenizin mavi sularını anımsatan kum saati masaüstü bibloların hediye edildiği ziyaretlere; Genel Başkan Fatih Aşcı, Genel Başkan Vekili Harun Şener, Genel Sekreter Cennet Taşdelen, Genel Başkan Yardımcıları Ecenur Altaş, Mehmet Yürür, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Şark, Üye Osman Türk katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


 


40.1° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00